петък, 7 декември 2012 г.

В очакване на Коледа - ден 16


Виждайки темповете, с които публикувам, едва ли ще успея да ви покажа до Коледа всички планувани 30 картички, още повече, че ми се иска да разнообразя малко публикациите в блога.
Започнала съм да пиша публикация за най-хубавите книги, които прочетох през 2012г., както и за Project Life на Беки Хигинс. Ако искам да ги публикувам до края на годината, ще е добре да подредя приоритетите си.

Затова днес обявявам, че до края на 30 20-дневното предизвикателство остават още четири картички(ако не броим днешната). Ако искате да се включите в избора за наградата, ще е добре да го направите при предстоящите четири картички.

Както писах и в страницата на блога във Фейсбук, точно преди два дни получих неочаквано бързо, и то едновременно две поръчки от Simon Says Stamp - онази, направена с върнатите пари за изгубената поръчка от септември, и една от Черния петък, когато в сайта имаше 35% намаление. Много ми се иска да ви покажа какво поръчах този път, а и не съм снимала ново видео от април, така че ако утре не е твърде притъмняло, ще снимам и новите си придобивки.

Днешната Коледна идея е за този сладък снежко, направен от кълба, макара и копчета, който няма начин да не ни накара да се усмихнем:

от Pinterest

2 коментара:

district2 каза...

Наистина е сладък!!!

Valchen каза...

Ето и моето включване в последния момент;-) http://valchensblog.blogspot.com/2012/12/blog-post_18.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...