събота, 8 декември 2012 г.

Нови придобивки от Simon Says Stamp/видео

6 коментара:

Диляна каза...

Страхотни продукти, Тони :-) Блокчето на Simple Stories и аз го заглеждах отдавна, но докато се наканя, взе че стана зима и реших да изчакам да се постопли, за да си го поръчам :-) На клипчето изглежда страхотно, а последните страници са ми любими. За жалост малко компании произвеждат такива десени с надписи и етикети :-) Много ми хареса и блокчетата на October Afternoon. И двете не ги бях виждала до сега, но много ме впечатлиха :-) Чакам с нетърпение да видя какво ще направиш с новите придобивки :-)

Addii каза...

Изключително интересно ми беше видеото.
С нетърпение чакам експериментите , не се притеснявай за розичките ,стават много лесно.

Ellie каза...

Честити нови придобивки! Беше ми много интересно и приятно да изгледам клипчето. И...казват, че имало такова нещо като благородна завист :)))

Toni каза...

Eли, а аз най-искрено ти пожелавам да се сдобиеш и с по-хубави от моите неща!

Ади, трябва да усвоя и тази техника - няма как :))

Ди, наистина блокчето на Simple Stories е страхотно. И аз много се колебаех дали, или по-скоро кога, да го поръчам, но със сигурност си заслужава.

Kati каза...

Много красиви неща си си поръчала, ще чакам с нетърпение да ги видя в действие, Тони. И особено печатите :) защото знам колко се дърпаше до сега. Аз също бях много анти настроена, струваше ми се много трудно за използване, но се оказа доста приятно в действителност.

Mila каза...

Тони, разкошни покупки!Изключително интересно ми беше твоето предсавяне!Нямам търпение да ни покажеш и новите проекти с тях :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...