Често задавани въпроси

 

Откъде пазарувам материали за картичките и скрапбук-страниците си?

 

Пазарувам в повечето случаи от чуждестранни сайтове, тъй като там откривам истинско разнообразие от продукти и добри цени. Сайтът, от който пазарувам най-често, е Simon Says Stamp. Последната ми поръчка бе от Inspiration Emporium, които ме изненадаха с изключително експедитивна доставка при това на стойност 10 щ.д. за цял свят.

Приемам ли поръчки за изработка на картички, албуми или други проекти?


Не, не приемам каквито и да било поръчки. Блогът и всичко, което виждате в него, е моето хоби, място за споделяне на вдъхновенията ми и за общуване с хора, близки до мен като нагласа и светоусещане.
Имам семейство и две страхотни деца, освен това работя на пълен работен ден, което не ми позволява да приемам поръчки. А и признавам, че нямам тази нагласа и необходимост.

Може ли да купите картичките, които виждате в блога?


Принципно не. Не продавам картичките си и не реализирам никакви доходи от тях. Често ги  предоставям за продажба на благотворителни базари, за които ще ви уведомявам в съответни публикации в блога.

С какъв фотоапарат снимам?


Фотоапаратът ми е CANON EOS 450D, а обективът, с който най-често снимам картичките си, Canon EF 50mm f/1.8 II

Каква програма използвам за обработка на снимките си?


Photoshop  CS5

Може ли да използвате снимките на направените от мен картички?


Ако желаете да използвате същите за проекти с комерсиални цели, трябва да имате моето предварително и изрично дадено разрешение. Ако желаете да ги публикувате в своя блог или страница по някакъв друг повод, трябва да посочите от кого е направена снимката, както и да дадете линк към съответната моя публикация.


Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...