сряда, 5 септември 2012 г.

Clean & Simple Card Making


Не знам дали съм споменавала за това тук, но една от големите ми слабости са онлайн-класовете. Сигурно част от вас се питат какво пък е това онлайн-клас и всъщност ще бъдат абсолютно прави да си зададат точно този въпрос, защото в българското интернет-пространство те са почти непознати, но пък на английски език има стотици такива. 
И аз, като една прилежна ученичка, от години почти непрекъснато се включвам в някой от тях. Толкова ми е интересно, вдъхновяващо, различно. Харесва ми да научавам нови неща, да се срещам - пък било то и виртуално с нови хора и идеи. Различни гледни точки, нов подход към познати ситуации, задачи, та дори домашни работи. Детето в мен определено си е още тук :)

Никога досега обаче не бях се включвала в онлайн-клас за направата на картички. 
Сигурно убедена, че точно в тази област няма какво толкова да науча :))
Със сигурност не е така, но при моя минималистичен стил нито нови техники, нито разни сложни подходи могат да събудят интереса ми. Но пък наистина напоследък имах нужда от вдъхновение и ето че, когато за пореден път попаднах на класа Clean & Simple Card Making, реших да проверя какво всъщност представлява един онлайн клас за направата на картички:



Намерението ми е да направя всяка една картичка, която е част от класа. Може би трябва да уточня, че в класа няма пътеводители стъпка по стъпка как да направим конкретни картички/това определено би било прекалено и съвсем не по мой вкус/, а по-скоро насоки и вдъхновения.

Първият урок е свързан с три скеча, като единият от тях ме вдъхнови да направя картичката от днешната публикация:


Не съм сигурна дали ще ви хареса, но мен ме радва много, наистина много. Отдавна не бях правила толкова семпла, но пък зареждаща с хубаво настроение картичка.

P.S. И като стана въпрос за онлайн-класове, често съм си мислила колко хубаво би било някой ден да създам собствен онлайн-клас. Хубаво е човек да си мечтае :)

Онлайн-класове може да откриете в сайтовете на Big Picture Classes, Jessica Sprague, Shimelle, Debbie Hodge.


11 коментара:

FanyCraft каза...

Много ми харесва ! Чудесна е ! :)Досега не съм се в ключвала в никакъв он-лайн клас, но сигурно е интересно. А скечовете на Clean&Simple винаги са хубави, аз просто нямам навика да създавам картички по тях. :)Още веднъж поздравления - картичката е прекрасна ! :)

Dani B каза...

Тони, не съм се включвала до сега в подобни онлайн-класове, макар и да съм се замисляла по въпроса. Наистина е хубаво човек да си мечтае, докато го прави, мечтата му вече е започнала да се реализира! Картичката е семпла, но с дълбок смисъл и история. Прекрасен ден! :)

Ганима каза...

Тони, много, много, ама страшно много ми хареса картичката! С толкова малко, толкова много емоция... ;). Точно както ги обичам картичките :).
Досега не съм обръщала внимание на тези класове, но ме заинтригува и ще погледна сайтовете, които си дала.

Te4eto каза...

Напълно съм съгласна - отдавна не си правила толкова страхотна картичка! :)

Kati каза...

Много забавно звучи идеята за онлайн курсове - ти вече си поставила началото с някои публикации в този дух... остава само да довършиш започнатото.
А колкото до картичката - много е свежа, харесва ми.

Vili M. каза...

Да, Тони, направи он-лайн клас. С удоволствие ще го следя, защото определено имам нужда от урок как се прави изчистена картичка. Аз като направя нещо такова ми изглежда постна и недовършена, а твоите са съвършени ... Разкажи ни как ги правиш.
:)

Miss Emerald каза...

Тони, особено завладяваща картичка. Дали заради цветовете, дали заради прекрасните малки акценти - няма значение. Важното е, че е особено въздействаща!
Надявам се не само да си мечтаеш, но и да осъществиш мечтата си за такъв он-лайн клас!

Марина и Георги каза...

Здравей,

Страхотна идея за онлайн-класовете. Ще е интересно, да има в България и с удоволствие ще се включа. Започвай проекта :).

Хубава вечер,
Марина

Toni каза...

Благодаря! А за онлайн-класа обещавам сериозно да помисля. Ще изисква много време и работа, но пък ми е толкова любопитно да опитам. Със сигурност някой ден :)

Pepi каза...

И аз приветствам идеята за он-лайн клас... С вълнение бих се включила...
с поздрав Пепи

Анонимен каза...

Тони, идеята ти за он-лайн клас е страхотна...!!! Аз също се нареждам на опашката :-)

Довечера ще се опитам да направя нещо по този скеч и ще докладвам.

Руми

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...