понеделник, 27 декември 2010 г.

Celebrate Life


Тази картичка бе вдъхновена от поредното предизвикателство на Картичкофуриите - Празнична картичка. Всъщност май не се вписва особено в правилата на предизвикателството - там се споменава за балони, фойерверки, торти и шампанско, но тъй като и без това не участвам заради наградата, приемам да бъда публично порицана за неспазване на правилата :)) Когато  започнах да я правя, в ума ми бе останала само думичката Celebrate. За балони и фойерверки изобщо не се сетих, а и, честно казано, ми се искаше да направя малко по-нестандартна и необичайна картичка. И мисля, че се получи интересно - може би заради съчетанието между надписите в два шрифта и пеперудата. Надявам се, че ще хареса и на вас.


 

Това всъщност е втората публикация днес. Ако Проектът 365 дни предизвиква любопитството ви, погледнете малко по-надолу или директно кликнете на линка към публикацията.

10 коментара:

Unknown каза...

Страхотна е!

Маги каза...

Много е елегантна!

Toni каза...

Благодаря, момичета! Радвам се, че ви харесва :)

Анонимен каза...

Отново много стилна картичка! И като гледам колко добре се е получила комбинацията от двата надписа отново се замислям за това, колко трудно намирам интересни кирилизиране шрифтове ...

Тони, какъв принтер ползваш? Ако е фотопринтер, имаш ли проблеми с печатането върху cardstock? Много сериозно се замислям за фотопринтер, та затова питам ;o)

Devilkin

Toni каза...

Devilkin, надписите на картичката са всъщност rub-on. Но определено предпочитам разпечатването на принтер.
Моят е цветен мастилено-струен - съвсем обикновен, не е фотопринтер и не мога да отговоря на въпроса ти за разпечатването върху картон...

Dimi каза...

Нежна, семпла, много хубава картичка! Успех в предизвикателството. :)

Toni каза...

Благодаря, Дими!

Veselina каза...

Мнного стилна и красива картичка, а съчетанието на двата шрифта е оригинален акцент!

kenli каза...

УАУ!Мноооооого стилна картичка! Перфектна!

Toni каза...

Веси, Кенли, благодаря ви!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...