петък, 3 юни 2011 г.

Сватбена картичка и любимият ми спомен от моята сватба


Никога досега не бях правила сватбена картичка или поне не си спомням... Може би защото напоследък не ходим кой знае колко често по сватби, а и обикновено се сещам точно за картичката в последния  момент - когато единственият възможен изход е да купим такава. При положение, че правя картички от толкова години, направо си е срамота :)

Що се отнася до тази картичка, има нещо в нея, което ме кара да я харесвам. Може би заради акцентите в зелено и розово, които не са обичайните сватбени цветове.

И пак тази картичка ме накара да се замисля за моята сватба, която беше преди цели 13 години - в един горещ, напечен от слънцето августовски ден. Та любимият ми спомен от този ден е, когато една група мъже от рода на баща ми - родопчани, хубави, силни мъже се събраха на една от масите, прегърнаха се и запяха "Девойко, мари, хубава". И досега, когато чуя тази песен, настръхвам цялата и буквално се откъсвам от всичко, което ме заобикаля. Много неща съм забравила от сватбения си ден, но тази песен наистина винаги ще е с мен.

13 коментара:

arcadia каза...

Прелестна картичка, Тони! Нежна, стилна и изящна! А споменът от сватбата ти ме развълнува и мен. Поздрави.

dashick каза...

Прекрасна!

~Gery~ каза...

На мен картичката ти ми напомня на приказките с щастлив край, Тони, и мисля, че е чудесна за подарък именно за сватбения ден с пожелание любовта им да е като в книгите. :)

Истински ярък сватбен спомен, наистина такива неща остават за цял живот.. Разбирам как се чувстваш, защото миналата година бяхме на една сватба на колеги на милото и... помня като че ли беше вчера, когато шефът им хвана микрофона и запя народна песен, напълно акапелно. Какъв глас има този човек, невероятен.. не глас, ами гласище. Всички бяха притаили дъх. Все си мисля, че може би в предния си живот е бил народен певец. :)

bellnell каза...

:)Тони,картичката е изтънчена и деликатна, а спомена ти ме върна 18 години назад! Благодаря!

Unknown каза...

Тони,много е стилна картичката ,а спомена ти и мен ме накара да настръхна,благодаря ти,че го сподели,накараме да се сетя за моя валс с дядо ми/изключителен мъж/,на моята сватба преди.....доста години.Благодаря за емоцията,хубав и слънчев ден от мен :)

Krasiana Kostova каза...

Тони, каня те на моята сватба! Почвам с организацията още сега:)))
Твоите публикации са ми много на сърце, а картичките ти са едни от най-красивите... продължавай в същия дух!

Cvety каза...

Картичката е толкова свежа, нежна и различно-сватбена, много ми харесва.. и наистина с надписа те пренася автоматично в приказното царство :)

didi's art каза...

Срахотна е ,много нежна и стилна! Точно като за сватба!

BEARKIS каза...

Семпло и красиво!
А за песента-напълно споделям твоите чувства!!!Хубав ден!

Toni каза...

Щастлива съм, че картичката ви харесва. Благодаря ви!
Краси, за мен ще е чест:) И ти благодаря за милите думи!

Маги каза...

:) Колко мил спомен от сватбата ти наистина!
Картичката ти много ми харесва.

Анонимен каза...

Тони, картичката ти наистина е страхотна, и посланието- също.Приятен уикенд!

Анонимен каза...

palm angels outlet
hermes bags sale
supreme
golden goose outlet
off white jordan 1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...