събота, 2 февруари 2013 г.

Материалите за Project Life/видеоВ това видео ви представям оригиналните продукти за Project Life, които получих тази седмица и с които възнамерявам през 2013г. да създам албум - своеобразна хроника на събитията, емоциите и хората,
с които ще ни срещне тази година.

Всъщност вчера успях да наваксам донякъде и да направя страниците за две от седмиците през януари. Определено щеше да ми е много по-лесно да не се връщам назад, а просто да започна от този месец, но пък идеята да имам албум за цялата 2013г. бе твърде съблазнителна, за да й устоя. Още при направата на тези първи страници някои от първоначалните ми представи претърпяха тотално развитие, но за всичко това ще ви разкажа някой друг път, когато ви покажа самите страници и споделя процеса си на работа.

6 коментара:

Plamnito каза...

Винаги съм се възхищавала на албумите от този вид в интернет. Това е и причината да започна да се занимавам с ръчна изработка на албуми и картички. Твоите проекти и съвети са много ценни и аз съм ти безкрайно благодарна. Желая ти една успешна и интересна година, която да пресътвориш в прекрасен/и албум/и.

Em каза...

Много са ми интересни тези твои публикации и всяко клипче следя с интерес! Благодаря ти, че споделяш с нас тези красоти :)
Ще чакам с нетърпение да видя първите странички от албума!

Гуш
Ем

kami_bonbona каза...

This's amazing!!! Много ми харесва цялата идея на проекта и разбира се продуктите който си избрала. Ще следя с нетърпение :) Поздрави!

Delfina von U. каза...

Радвам се, че още някой в БГ се е запалил по този проект. Аз, обаче, не мисля да спонсорирам американската скрапбукинг индустрия и карам само на фрийбита. Но наистина си иска повече време. Ще следя публикациите с удоволствие.

Анонимен каза...

Здравей, Тони!
Много благодаря за споделената информация и представянето на албума! С интерес следя всички публикации около Project life. Ще очаквам да ни представиш начина по който подготвяш страниците, любопитно ми е как ще печаташ върху картончетата и изобщо цялостната подготовка и реализация на страниците.
Толкова много вдъхновение черпя от теб! Страхотна си!
Мирослава

ركن كلين каза...

شركة تنظيف منازل بالرياض
شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة تنظيف شقق بالرياض
شركة تنظيف موكيت بالرياض
شركة تنظيف كنب بالرياض
شركة تنظيف مجالس بالرياض
شركة تنظيف واجهات بالرياض
شركة تنظيف مساجد بالرياض
شركة تنظيف مكيفات بالرياض
شركة تسليك مجارى بالرياض

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...