сряда, 12 септември 2012 г.

Безплатни онлайн класове за скрапбукинг

След публикацията, в която споменах, че онлайн-класовете са ми слабост, днес реших да подготвя публикация с линкове към безплатни такива. За съжаление, всички те са на английски език, но, уви, български класове все още няма.

И като стана въпрос за това, взех съвсем присърце идеята да създам собствен онлайн-клас за картички. Концепцията е готова, темите на отделните уроци са набелязани, дори заглавието е измислено. Ентусиазмът със сигурност е налице, идеите са в изобилие. Кога обаче ще намеря време да подготвя текстовете и да направя самите картички, е съвсем друг въпрос. Иска ми се за всеки от уроците да има поне по три нови картички, което означава, че ме чака много-много работа. Ако успея тази година, би било чудесно. Мога още от сега обаче да издам, че класът ще е напълно безплатен и че ще пренебрегна техническата част за сметка на вдъхновенията, стила и идеите.

Но стига съм ви занимавала с моите бъдещи творчески/неопределени във времето/ планове, ето ги и самите класове, за които споменах:

Start Here, with Stacy
Mini Memories
All About Me!
Getting Started: Introduction to Digital Memory Keeping
Getting Srarted: 10 Summer Photos to Take Right NOW!

The Photoshop Top 5: Five Techniques Everyone Should Know
Moving Memories: Shooting with Cell Phones
Hybrid and Digital Scrapbook Quick Start

Design Principles for the Scrapbook Page

9 коментара:

dani's cards каза...

Нямам търпение Тони!
Чакам!;-)

Анонимен каза...

Очаквам <3

FanyCraft каза...

Какво да кажа !? Много хубава и много трудоемка задача си си поставила. Поздрави и успех ! :)

Dani B каза...

Стискам силно палци за реализацията на прекрасна идея! :)

Kati каза...

Както винаги Тони - ти си самото вдъхновение в действие. Знаеш, първа китка съм за курс, воден от теб, сигурна съм че ще е супер интересен.
Благодаря за линковете.

Toni каза...

Благодаря за линковете, ще ги разгледам с огромно удоволствие, сега съм се заела да правя първия си скрапбук албум и ще ми трябва да видя туй-онуй. Очаквам и курса.

Мария Стоянова каза...

Страхотна идея Тони. И аз ще очаквам с нетърпение твоите курсове, защото съм убедена, че ще са много полезни и вдъхновяващи :-) Благодаря и за споделените линкове към подобни курсове.

Didi Georgieva каза...

Давай смело- имаш доста превърженички.Успех!

Vili M. каза...

Благодаря, Тони! С нетърпение очаквам началото на твоя клас :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...