събота, 12 май 2012 г.

30-дневно предизвикателство: картичка № 26


Както споменах и вчера, предизвикателството да направя 30 картички за 30 дни ме отведе на неподозирано пътешествие. Всеки, който се е отбивал  в този блог поне няколко пъти, със сигурност е забелязал, че на картичките ми няма картинки, а цветята са истинска рядкост. Ето защо днешната картичка е толкова голямо изключение, че учуди най-много самата мен. Границите на стила ми бяха тотално пренебрегнати в стремежа да направя най-после картичка, която да ми хареса. Дали се получи? Всъщност не знам за харесването, но тази картичка определено ме кара да се усмихвам. Имам усещането, че съм разкрила част от себе си, която обикновено не излагам на показ. Сякаш отново съм се превърнала в малко дете и съм се позабавлявала. Така че, да, със сигурност имаше смисъл да опитам нещо различно. Ще го направя отново :)


11 коментара:

Lionelsa каза...

От всички картички от прокета, тази ми харесва най-много :-)Носи толкова много настроение и нежност в себе си с нотка детска палавост.

Miss Emerald каза...

Ето на това му се казва полза от предизвикателството! Ако не беше то, надали щеше да ни покажеш частица от детето в теб, надали щеше да направиш картичка с цветчета и оцветена от самата теб картинка, която на мен много, ама много ми хареса и ми донесе свеж полъх от детството, настроение и си казах, че живота е наистина прекрасен!

Handmade_by_MaDe каза...

Наистина тотално различна от всичко твое досега,но пък толкова свежа и усмихваща...харесвам я! :)

Анонимен каза...

Ухааа! И в този стил се справяш отлично! :)) Браво,Тони! Браво,за предизвикателството! Браво,за упоритостта! Браво,за това че не си слагаш "рамки", в които да твориш! :))
Yellow_

Vili M. каза...

А, картичката с гъбката и цветята ... Красива, весела, позитивна ... Браво, Тони!

Svetla * каза...

Невероятно сладка картичка с много ярки цветове :)

Dani каза...

Здравей, Тони!
Преди да прочета написаното под картичката първото впечатление което ми направи е че е много свежа и цветна. Второ че има картинка и цветя и тогава си помислих -"Ама тази твоя ли е?!? Много е различна от досегашните ти творения". После прочетох публикацията, за да се убедя че ти си я правила. Веднага ме грабна. Искам по-често да виждам такива картички в блога ти. Пак е изчистена и семпла, но е няка си по-жива, незнам ти как мислиш. Много ми допадна! Поздавления!
Ако си се уморила от този маратон, ще ми липсваш, но ако чувстваш прилив на сили и енергия - очаквам да чуя за новото ти предизвикателство.Сигурна съм че си измислила вече такова :) Срока на това изтича скоро, така че дерзай!

Toni каза...

Много ви благодаря за чудесните коментари!
Хубаво е човек от време на време да прави нещо различно. Всъщност днес направих още една картичка с картинка, оцветена с маркери Копик - започна да ми харесва :))
Хаха, Дани - след това предизвикателство със сигурност ще си дам малка почивка - много ми се иска да се върна към обичайния си ритъм на правене на скрапбук-страници, които напоследък съвсем пренебрегнах. Освен това ми предстои пътуване, а и се включих в два онлайн-класа, така че време за предизвикателства няма да има. Но пък ме очакват други интересни неща :)

Анонимен каза...

Прекрасна картичка!Браво,Тони!

Ирина

Диляна каза...

И на мен много ми хареса картичката :-) Мисля, че изобщо не е лошо човек отвреме навреме да разчупи своята собствена креативна призма. Колкото до картичката, според мен изобщо не е далеч от твоя стил - няма претрупаност, а изчистеност + малко цветя ;-) Една от любимите ми блогърки прави страхотни изчистени картички с оцветени картинки и то от съвсем скоро :-) Може би я знаеш: http://jtcardmaking.blogspot.com.au/ :-)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Тони,..тази картичка е съвсем в твоя стил- изчистена и семпла с малко, което казва много, но в нея наистина има частица от теб, която много ми харесва!
Картинката е оцветена с много стил и много нежност.
Нямам търпение да видя и следващата..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...