петък, 11 май 2012 г.

30-дневно предизвикателство: картичка № 25


Толкова съм сърдита на себе си, че ми минава през ум да бойкотирам публикациите до края на предизвикателството - ще ви показвам по една снимка с надеждата да не й обърнете особено внимание и ще броя дните до края му. Ако не бях такъв инат, щях да се откажа преди около седмица. Оттогава нищо, ама абсолютно нищичко от това, което правя, не ми харесва. Стигнах дотам снощи да направя картичка с картинка на гъбка, оцветена с маркери Копик, с цветя и брадс. Сериозно. Определено, когато ви я покажа, че помислите, че сте объркали блога :) Хаха, изобщо не очаквах, че предизвикателството ще е толкова предизвикателно към края си. Още пет дни...

8 коментара:

KalySto каза...

Тази е много жизнерадостна, но аз с нетърпение очаквам "оцветената, с цветя и брадс".И ако се окаже,че и ти е харесала... ;)Слънчев ден!

Vili M. каза...

Тони, не зная как изглежда другата картичка с "гъбка, цветя и брадс", но тази е красива. Носи мнооого настроение и страхотно послание. Картичките ти са толкова идейни, че няма как просто да не им обръщаме внимание :):):)

arcadia каза...

Тони, ти отчиташ обратно броене до края на предизвикателството, а пък аз с тъга констатирам същата тази намаляваща бройка на очакваните картички. Не съм фен на минимализма, като цяло, но някои от твоите картички са наистина култови. Ще се радвам да покажеш и оцветената картичка, много съм любопитна за нея. Поздрави.

Dafi✿ каза...

Чудесна е! Много свежа и цветна и определено носи настроение :)

Miss Emerald каза...

Аааа, Тони, как така ще бойкотираш? В никакъв случай! Особено пък след днешната картичка, която ми е толкова жизнена, толкова мечтателна, толкова да ме накара да се почувствам леко, приятно и си представих цяла една сцена, от която ми стана още по-хубаво! Сигурна съм, че ти е трудно, но ти ще се справиш, не бъди толкова самокритична, защото другите гледат с други очи! И аз с нетърпение чакам гъбката, успя да ме заинтригуваш определено.

Toni каза...

Благодаря ви за утехата :)
И се радвам се, че не гледате на картичките ми с моя поглед - щях да си остана без един читател :))
Но е период - ще отмине.

Диляна каза...

И на мен пък ми харесва тази картичка... и то много :-) Мисля, че това предизвикателство е като моето преяждане с диня през лятото - толкова толкова я обичам, но ако ям всеки ден, може би след по-малко от 3 седмици, вече няма да искам и да помирисвам диня... Затова човек понякога трябва да си дава почивка, особено от тези неща, които прави постоянно ;-) После бързо почват да му липсват и се връща към тях :-) Хубав уикенд!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Тони, никакъв бойкот не ти се полага! Дръж си на обещанието момиче...Ти си борец и това си личи от всяка картичка!
А тази е прекрасна ! Чудесна момчешка картичка, от където и да я погледнеш. Обаче..ако знаеш как ме заинтригува с обещанието за картичка , оцветена от ТЕБ!! с копик маркери и брадс и цветя..НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ да я видя!!
Наистина вскя твоя картичка има прекрасно послание и чудесно настроение и не само,че не биха ми омръзнали, но и очаквам всяка следваща с нетърпение.
И аз леко носталгично си представям как така няма да има картичка от теб всеки ден след края на този маратон...
Надявам се след кратката почивка после да се заредиш с нови сили и да покажеш всичко, което си отлагала да ни покажеш, покрай маратона..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...