понеделник, 16 април 2012 г.

30-дневно предизвикателство: картичка № 4


Не започнах днешната картичка с идеята да е предназначена точно за младоженци, но в крайна сметка установих, че картичката, която се получи - макар и по-ярка и цветна, може да послужи за малко по-различна сватбена картичка - именно затова и поставих подходящ за това надпис.

Подходих към нея по-скоро с намерението да разчупя някакви собствени стереотипи и да използвам материали, които обикновено избягвам (в случая банерите, които изрязах с помощта на Big Shot).
Още един положителен ефект на предизвикателството е, че започваш да търсиш начини да промениш нагласите си. Банерите, колкото и безумно да звучи, излизат леко от моята зона на комфорт. Установих, че започна ли да правя картичка, посягам все към едни и същи форми за изрязване - с тях ми е комфортно, удобно и лесно.
Когато създаваш картичка всеки ден обаче, вече не ти е толкова интересно да правиш едно и също. Мога да си представя как към края на предизвикателството толкова ще ми е писнало от собствените ми навици, че може дори да оцветя картинка или да използвам печат :)

P.S. Щях да забравя - за тези, които следят телевизионното предаване "Черешката на тортата", тази седмица Роро ще подари на всеки от гостите си  по една от моите картички. Нямам представа дали това ще е част от предаването, но все пак реших да ви кажа.


5 коментара:

Анонимен каза...

Много весела и цветна картичка Тони. Обожавам картички с банери :-) Твоята се е получила много оригинална.

dani's cards каза...

Тони,картичката е разкошна!Вече не знам тази или вчерашната е по хубава!? ;-)
Явно 30ет дневното ти предизвикателство ще те научи на нови неща.Кой знае..неща не типични за теб - могат да станат типични;-)
Добре,че има още 26 дни в които да се радваме на творенията ти!

Miss Emerald каза...

Тони, обичам да виждам по-различен поглед и по-различни цветове за сватбени картички, поради тази причина твоята истински ме зарадва!
И тъй като не изпускам "Черешката на тортата" този път ще я следя с още по-голям интерес!

Valchen каза...

Много е красива - нестандартна сватбена картичка! Много ми харесва!

Sisihrisi каза...

Видяхме картичките в ръцете на гостите на Роро ;) Красота!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...