петък, 11 ноември 2011 г.

Победителят в предизвикателството

Добро утро! Знам, че голяма част от вас очакват с нетърпение да обявя победителя в предизвикателството по случай първия рожден ден на блога. Преди да го направя обаче, искам от сърце да ви благодаря за милите думи и хубави пожелания, за това, че се отбивате тук, че сте мои другари в това приключение, че ме насърчавате и подкрепяте, носите ми добро настроение и хубави емоции. Този блог едва ли щеше да просъществува дълго, ако не бяхте всички вие. Благодаря ви!

И така, този път реших сама да избера картичката, която да получи наградата от предизвикателството, а не да разчитам на случайния избор. Много бяха картичките, които ме впечатлиха, още повече тези, които ми харесаха, но все пак наградата е една и тя отива при MaDe, чиято черно-бяла картичка ме заплени от първия миг, в който я видях.

Честито, MaDe! За да мога да ти изпратя наградата, ми пиши на имейл: HandMadeByToni@yahoo.com

7 коментара:

Unknown каза...

Тони,честита годинка на блога,първата година е най-трудна и най-бързо отминаваща,като малкото дете,което с всеки месец променя навиците и вкусовете си,всеки месец израства по свой си неповторим начин,надига главица за да опознае и разбере околния свят и себе си ,прави първи стъпки и става самостоятелен...Пожелавам ти,следващата и следващата и още много следващи,да намираш времето,идеите и тяхната реализация,които да споделяш с нас,да продължаваш да отглеждаш блога си с интересни идеи и проекти,да ни храниш душите с красота и да бедеш СЕБЕ СИ!
Поздрав:
Ива

Te4eto каза...

Ето го, дойде момента за пожеланията.
Тони, желая ти здраве и креативност!
Бих искала да продължаваш да ни радваш с твоите творения и вдъхновения още много години!
Честито на MaDe! (и аз страшно харесах картичката и!)
Поздрави!

Miss Emerald каза...

Тони, честита първа годинка в блог пространството! Пожелавам ти още дълги години да ни радваш с прекрасни, незабравими и оригинални творения, а вдъхновенията ти да не спират! Само на каква дата празнуваш тази първа годинка - 11.11.11 г.!
Честито и на MaDe! Наистина много оригинална и грабваща от пръв поглед картичка!

Handmade_by_MaDe каза...

Благодаря ти,Тони!Много се радвам,че картичката ти е харесала.Трогната съм,че избра нея сред толкова красоти,които са публикувани :).
Още веднъж честита годинка и нестихващи творения и вдъхновения още много години!

Addii каза...

Честита блог годинка,с малко закъснение..Пожелавам ти много творческо вдъхновение ,за да може да се наслаждаваме повече на твоите красоти!

Ганима каза...

Честита първа годинка на блога!
Пожелавам ти да не спираш да твориш! :)))

Toni каза...

Благодаря още веднъж за чудесните пожелания!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...