събота, 23 юли 2011 г.

И отново зимна картичка


Рядко казвам, че снимките ми не успяват да уловят изцяло красотата на картичките, но, уви, с някои се получава точно така. Всъщност да твърдя, че картичките ми са красиви, е малко самонадеяно от моя страна, затова само ще споделя, че на живо тази картичка излъчва истински блясък :)) Отново нямам предвид, че е чак толкова забележителна, просто по ръбчетата на къщичките от илюстрацията добавих малко блестящо лепило, което на снимките не се вижда чак толкова добре, но на живо изглежда доста впечатляващо. И създава усещане за празник и коледен блясък.

7 коментара:

KalySto каза...

Много нежно-снежно и коледно!
А за това, че апарата понякога не улавя най-красивите детайли си много права.Да направя и обработя снимка,която да улови всички детайли понякога ми отнема повече време от самата картичка.Но твоите снимки са превъзходни като винаги!

Биляна каза...

Уловила си духа на Коледа- изглеждат топло и уютно, сгушени в снега! И надписа много ми хареса как се е получил.

Miss Emerald каза...

Тони, поздравления! Успяла си да пресъздадеш коледния дух с тази красива и оригинална картичка!

Unknown каза...

След като изчетох всичките ти публикации се осмелих да оставя един коментар, в който да изкажа възхищението си от творенията ти. Страшно много ми харесва стила ти и няма да пропускам публикациите ти!

Диди каза...

Зимна приказка...

Маги каза...

И тази и предната ти картичка са прекрасни, Тони! Твоите зимни картички много ми радват очите. :)

Toni каза...

Не знам вече колко публикации станаха, но всеки, абсолютно всеки път се радвам на коментарите както в началото. Усмихвам се широко и, признавам си, чета ги по няколко пъти :))
Благодаря ви от сърце!
Диляна, радвам се, че си тук и ти благодаря!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...