четвъртък, 7 юли 2011 г.

Как да си направим сами тези цветя


Да се науча да правя такива цветя, отдавна е в списъка на желанията ми. Ежедневието ми обаче е толкова натоварено, че обикновено голяма част от намеренията ми си остават само в сферата на пожеланията. Затова и тази сутрин бях толкова щастлива да открия, че Jennifer McGuire е подготвила специална публикация, посветена точно на тези цветя с линкове към всички необходими продукти и най-важното - видео с демонстрация как точно се правят. Оказва се, че никак не е трудно, стига да разполагаш с необходимите материали. Ако и за някой друг направата им предизвиква интерес, ето и самото видео:

6 коментара:

Анонимен каза...

Тони, изненада ме много приятно. Преди време се бях запалила да си правя сама калъпи за отливки, но си остана само в сферата на пожеланията, но може би някой ден ... :)
Хубав ден!
Вася

Mарияна каза...

Не знам дали сте запознати със силиконови материали, с които стоматолозите взимат отпечатъци, за изработването на зъбни мостове и коронки.С тях можете да си правите същите отпечатъци за цветя и други форми.Може да ги намерите в магазините за стоматологични материали!Поздрави!

Toni каза...

Вася, ние с теб често имаме общи увлечения :)

Марияна, изключително благодаря за включването! Щях да добавям текст с молба, ако някой има представа за алтернативи на тези продукти, които могат да се намерят на българския пазар, да се включи и ето че ти го стори. Непременно ще го имам предвид.

Анонимен каза...

Аз бях намерила това, и съм правила запитване за тоя продукт - СИЛАСТ Д-2 (като си гледам мейла, явно съм мислила да правя силиконови калъпи за свещи :)).
"за отливки за свещи, Ви препоръчвам марка П-15. Цената /вкл с втвърдителя/ е 20 лв/кг, без ДДС.Разфасовката е по желание на клиента.".

Може да се закупи от магазина им в София, или да го пратят по куриер.

Вася

Анонимен каза...

Пак съм аз :)
Чак сега се усетих, че писах за калъпите, но резин и оцветител за него, трудно се намират в България (аз поне не успях преди време).

Анонимен каза...

birkin bag
cheap golden goose sneakers
golden goose sneakers men
jordan sneakers
golden goose sneakers
kd shoes
golden goose outlet
off white hoodie
golden goose outlet
nike off white

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...