петък, 11 март 2011 г.

Надписи за разпечатване

Бях споменала, че за надписите на картичките си не използвам печати, а ги правя сама във Фотошоп, след което ги разпечатвам. Ако искате да опитате и вие, днес ви предлагам няколко надписа, които може да използвате. В два варианта  са - цветен и черно-бял в зависимост от това с какъв принтер разполагате. Знам, че част от вас предпочитат поздравленията да са на български език, затова включих и такива. Надявам се, че ще ви бъдат от полза :)


 
 
P.S. Единствената ми молба е, ако ги използвате в своя картичка, която публикувате в блога си, да споменете автора им :)

16 коментара:

kenli каза...

ЗЛАТНА СИ!!!

Маги каза...

Тони, благодаря! Запазих си ги веднага. :)

goldie каза...

Тони и аз това щях да казвам-ЗЛАТНА СИ!!!!Благодаря!!!!

Deni каза...

Благодаря и от мен! Хубав ден!

Ariadna каза...

Ти си ангел!!! Благодаря и от мен, ще се възползвам :)

Rossitca каза...

Тони, много хубава идея. Отдавна се каня да те попитам, как позиционираш надписа на конкретното място от А4 формата на картона ?

Cvety каза...

Също благодаря!
Поредната споделена от теб полезна информация, темплейт или нещо "на готово" :)

Toni каза...

Чудесни сте просто! Много ви благодаря :)
Роси, не съм сигурна дали съм разбрала правилно въпроса. Във Фотошоп има функция за местене и използвам именно нея. Ако имаш нещо друго предвид, кажи.

Le каза...

Браво, Тони! Много са хубави и със сигурност ше бъдат от полза.
Аз лично съм си направила за най-различни поводи с различни шрифтове и Word и после в pdf. за да мога да ги разпечатвам навсякъде другаде.А във ФШ ги правя с ефект. Друг е въпроса, че почти не ги ползвам:) Най-много ми харесва обаче точно ти как употребяваш надписите от всички, които следя...и мога да кажа точно защо.

Petia каза...

Тони,чудесна идея. И аз имам голяма колекция от шрифтове на PH, но не се съм се пробвала, защото принтера ми е ужасен. И затова сега реших да те питам: какъв принтер ползваш и консумативете към него скъпи ли са?

Toni каза...

Петя, ще проверя за принтера и ще ти пиша отново, защото в момента не съм у дома и, честно казано, просто не мога да си спомня.
Що се отнася до консумативите - не, не мисля, че са скъпи. Когато касетите ми свършат, ги давам за зареждане, а не ги сменям и цената е под 10 лева. Имам принтера от две-три години и досега ми се е налагало да зареждам касетите два-три пъти, а един път и да ги сменя. Смяната вече е доста по-скъпа. Не си спомням точно колко струваше, но май не беше под 50 лева.
Може би трябва да кажа и това, че не използвам принтера ежедневно, нито за печат на снимки. Използвам го два-три пъти седмично за печат на текстове на скрапбук-страници и надписи за картички.

Анонимен каза...

Златна си.
Радвам се , че идеята ми ти хареса! :)
Yellow_

Toni каза...

Принтерът е Canon PIXMA iP1900.
Yellow_, още веднъж благодаря за идеята:)

Petia каза...

Тони,благодаря за отговора. Моят също е Canon, само че е 3в1 и е на 3г. Но хич не съм доволна от принтера. След всяко зареждане остава следи по страниците,често ходене по сервизи и явно не сме попаднали на модел:(

Rossitca каза...

Тони мерси за отговора, въпроса ми беше как точно успяваш да уцелиш позиционирането на надписа върху картона, където искаш да гп сложиш, може би е усещане....но на мен ми се вижда трудно.

Анонимен каза...

palm angels outlet
hermes bags sale
supreme
golden goose outlet
off white jordan 1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...