неделя, 13 март 2011 г.

Пролетна градина


"Пролетна градина" е озаглавено седмичното предизвикателство на Двете елши.
 Допълнително условие бе да се използват цветовете розово и кафяво. Знаете, че цветята не са ми особена слабост, но пък пролетта със сигурност е. А и красивите хартии на Echo Park от линията Life is Good ме улесниха максимално. Всъщност и прекрасното време навън - достатъчно е слънцето да ми се усмихне, за да му се усмихна и аз в отговор.
Пролетта започна да надниква иззад сивите облаци и навъсеното небе. Предлагам зимата тихичко да си тръгне и да си почине най-после. Ще я очакваме отново след около девет месеца.

И преди да приключа - няколко новини, свързани с блога.
Тези дни с почуда установих, че последователите ми са вече 103. Просто не можех да повярвам. Благодаря ви!  Благодаря за това, че се отбивате тук, че харесвате картичките ми, че четете публикациите ми. Благодаря ви от сърце за подкрепата!

За другата новина разбрах съвсем случайно. Блогът ми е бил избран за блог на деня. Дори не знаех, че съществува такъв сайт. Но изненадата определено беше повече от приятна и извика усмивка на лицето ми. Благодаря на Тони за номинацията и на всички, които са гласували за блога ми.

Третата новина пък първоначално малко ме стресна, а после ме накара да се разсмея. Съвсем случайно преди два дни установих, че имам доста посещения от напълно непознат за мен блог. Кликнах на връзката и какво да видя - моите картички. При по-внимателно вглеждане установих, че всъщност това не са точно моите картички, но доста точно тяхно копие. Оказа се, че жената зад блога Creative Expressions толкова ги е харесала, че ги е използвала за свое вдъхновение. Беше малко странно, защото бяха възпроизведени доста точно, но в крайна сметка ми стана и смешно, и хубаво. Почувствах се поласкана и реших, че това си е истински комплимент.

14 коментара:

Маги каза...

Прекрасни цветове си избрала, Тони.Страхотна картичка!
Честито за последователите и за наградата за блог на деня!
Усмихнат ден!

kenli каза...

Мдаааа! Мноооого се краде на този свят!
Снощи даже сигурно ми се разсърди една от нашите колежки - картичкоправячки, че написах в блога и линка къде съм видяла нейната картичка, публикувана предния ден! Кой от кого не е ясно!
Но... това е!
Честността е рядко срещано явление!
Знам, че мен никой не би ме копирал (поне на този етап), но ако ми се случи някога сигурно ще съм бясна, а не както теб да се разсмея!
Мисля, че тази дама, има нужда от хубаво писъмце!
Поздрави!
И... знаеш моето мнение за картичките ти, продължавай в същия дух!

Toni каза...

Благодаря, Маги!
Е, Кенли, това едва ли може да се нарече кражба - все пак момичето е написало, че моите картички са й послужили за вдъхновение и е дала линк към блога ми.
Бих се ядосала, ако някой копира, без да посочи, че това са моите картички или пък участва с тях в някое предизвикателство или конкурс.
Не че е изключено и това да е станало, без да съм разбрала :))

Ivolina каза...

Много хубава картичка. Хартията, която си използвала е чудесна и си я съчетала по твоя си неповторим начин. Въобще станала е чудесна.
Честито за блог на деня.
А за ползването на картичките ти за вдъхновение аз също не считам това за кражба. Даже е много ласкателно, че някой толкова е харесал нещата ти, че да се вдъхнови и да иска да направи нещо като тях. Все пак интернет е едно голямо село и в повечето случаи е трудно да се каже кое от къде и от кого е тръгнало. Имам предвид, това, което Кенли е написала и тук и в блога, за който казва.

Ганима каза...

Истинска цветна пролетна градина!
Съчетанието на цветовете много ми хареса :).

toni_n каза...

Отново прекрасна картичка, Тони!
Новините, свързани с блога ти са чудесни! Включително и третата :)

Пролетно и много усмихнато да е настроението ви :-)

kenli каза...

Искам да се извиня, за това че не съм разбрала, че въпросната дама е посочила Тони за вдъхновителка и е дала линк към блога й!
Да - това не е кражба!
Все пак, все отнякъде сме се учили всички, нали?

Le каза...

Много хубави новини за теб и твоя блог.
Картичката ти с тези цветя е много хубава, харесва ми, че си добавила жълто.
За номинацията и наградата - поздравления, без признание нищо не е толкова цветно!
А пък за това, че си послужила за вдъхновение е повече от добра новина, това си е най-положителната обратна връзка, дори повече.А пък за кражби или такива неща, дори и не съм си мислила...Едва ли на този свят в това време в което живеем има начин да хрумне една идея само на един човек и начина, по който общуваме и споделяме в блоговете си...ни дава богатство от идеи и за авторство трудно може да се говори.
Факт, че ти промени блогопространството, а вече имаш влияние и над чуждото може само да ме радва и да ме кара да пожелая на всички ни да виждаме все по-често подобни вдъхновения.

Dimi каза...

Много пролетна и усмихната картичка!
Според мен, няма нищо чудно в това, че някой черпи вдъхновение от твоите картички, те са си вдъхновяващи.
Честито и за "Блог на деня", също заслужена победа.
Хубав ден от мен! Много усмивки и успех в предизвикателството а Двете Елши! :)

Addii каза...

картичката е чудесна,честито и за другите постижения,напълно заслужени!

Green-Eyed Girl каза...

Много свежа картичка си направила, Тони! Поздравления и за отличието, което си получила. Добре е, че дамата е посочила от къде е почерпила вдъхновение, но при повторен случай вече няма да става дума за вдъхновяване, а за плагиатство...

Lina каза...

Поздравления за отличието, ти и блога ти определено го заслужавате :-) А картичката е точно в настроението в което съм - цветно! Усмивки и слънце от мен!

Chiges каза...

Поздравления и от мен за чудесните новини. Мен самата също ме радват :). Със сигурност са били източник на много положителни за теб емоции :).
А картичката ти е много хубава. Не знаех, че не са ти слабост цветята, но трябва да ти кажа че много ти отиват :).

Damayanti каза...

Поздравления за всичко около теб и блога!
Картичката ти е разкошна!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...