събота, 26 февруари 2011 г.

Cream & Coffee


За пръв път участвам в предизвикателството на Simon Says Stamp. Привлече ме темата тази седмица - за съчетанието на цветовете кафе и сметана/coffee and cream. А и наградата точно в този блог никак не е за пренебрегване - ваучер за пазаруване на стойност 50 щ.д. Както и друг път съм писала, това е един от сайтовете, от които пазарувам сравнително редовно, така че точно такава награда бих приела с удоволствие. Друг е въпросът, че почти никога нямам късмет в подобни томболи :)

Самата картичка се получи бързо и лесно. Двата водещи цвята от предизвикателството се съчетаха добре с крафт-картона, който използвах за основа, а червеният цвят на колата и надписа привличат погледа и създават визуалния център на картичката.

Хрумна ми една идея - да споделям мнението си за нови продукти - поне нови за мен, които съм опитала. Като малките червени буквички на картичката например. Това са Tiny Type с производител Cosmo Cricket:


Цената е съвсем прилична, а на едно листче има цели 400 стикера. На живо изглеждат изключително сладки и симпатични. За съжаление са толкова миниатюрни, че при изрязването, поне на моето листче, отделните буквички не са изрязани съвсем прецизно и някои букви се отделят трудно една от друга. Като цяло е продукт, който бих купила отново и бих препоръчала, макар и с някои резерви.

3 коментара:

Cvety каза...

Много ми харесва картичката - веднага си представих един безкраен път и хоризонта..
Желая ти късмет този път!

Руми каза...

Успех и от мен, Тони.

Christine каза...

Great card! I love that car! Thanks for joining us on the Simon Says Stamp Challenge blog!!! I hope to see your beautiful creations again soon!
xoxo, Christine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...