петък, 17 декември 2010 г.

Happy New Year

 

 Винаги, когато правя картичка, обръщам особено внимание на цветовете, които използвам.  Всъщност повечето ми картички са с толкова малко елементи, че въздействието, към което се стремя, трудно може да бъде постигнато, ако цветовата комбинация е неудачна или твърде безлична.  Не обичам да комбинирам много цветове, но пък не се страхувам да експериментирам, нито да използвам необичайни цветове за конкретния повод. Като тези новогодишни картички в черно и розово например. За съжаление ги снимах толкова рано сутринта, че бледо-розовото изглежда почти бяло, но повярвайте - на живо изглеждат наистина елегантно.

5 коментара:

Анонимен каза...

Тони, наистина са много елегантни. Скоро си мислех да пробвам комбинацията от сиво и бледо розово за коледни картички, но черно и розово също изглежда много елегантно ;o)) (и определено стандартното червено със златно не е мой стил)

И още нещо, би ли споделила с нас, от къде си купуваш картоните, по-точно cardstock. Знам че преди време беше пускала такива публикации, ако не ти се пише отново ще те разбера ;o)

Хубав ден!
Devilkin

Toni каза...

Devilkin, сиво и бледорозово звучи перфектно - ако се сдобия със сив картон, може и аз да опитам.
Цветните ми картони са от времето, в което получавах месечните скрапбук-комплекти на ScrapRoom - преди повече от година. Оттогава съм поръчвала само бял картон - веднъж с посредник от САЩ от сайта на American Crafts и веднъж директно от сайта на Two Peas in a Bucket - Bazzil.
Но всичко ми е на привършване и пак ще трябва да поръчвам. Чудя се откъде...
В никой от българските онлайн-магазини не съм открила такъв картон. Ако някой от собствениците чете, отправям апел :)) Внесете релефен картон на American Crafts или Bazzil - най-добре не отделните листове, които излизат доста скъпо, а пакетите с размери 8.5 х 11 инча - т.нар.packs. Идеални са за картички.
Отплеснах се :)))

Lionelsa каза...

Определено можеш да въздействаш с картичките си.Това си е талант.

Toni каза...

Lionelsa, благодаря!

Devilkin, ей сега се поразрових и открих един английски сайт с доставка до България - http://www.sarahscardsltd.com/shop/index.htm
Има много изгодни предложения за точно тези пакети картони, за които говорих. Почти всичко обаче е изчерпано, за съжаление. Успях все пак да поръчам един. Като дойде, ще се похваля :)

Анонимен каза...

Мерси, ще го разгледам ;o)
Devilkin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...