понеделник, 13 декември 2010 г.

Защо вчера подскачах от радост


Не, няма да започна с новината, която вчера ме накара да подскачам от радост. За нея - след малко:) Първо ще ви разкажа за картичката. Този път реших да се включа в предизвикателството на "Двете Елши" - Топъл ембосинг
Както вече знаете, всичко свързано с печат, да не говорим за ембосинг, си е буквално предизвикателство за мен - и поради липсата на материали - имам точно една ембосинг пудра - очевидно бяла, и около пет-шест печата общо, и поради прословутата сръчност на ръцете ми. Тук ви разказах как превърнах една картичка в препечена филийка, а тук за пистолета за ембосинг.
Този път се справих малко по-прилично, ако не броим различната дебелина на фигурките. Би трябвало да знам, че печатите се натискат с еднаква сила. Всъщност уча се пред вас:) И ако печатите не са блестящи, ще си призная, че цветната комбинация много ми допадна.

И сега... новината! Вчера отбелязах в блога извънредно количество посещения като за неделя и като за ден без публикация. Замислих се дълбоко, предприех собствено разследване и видях, че са от точно определен сайт. Кликнах на линка и попаднах на тази публикация.
Можете да си представите изумлението ми, когато в блога на Northridgemedia - издателите на списанията Scrapbook Trends, Cards и Simply Handmade, видях, че са презентирали моята картичка. Моята картичка! Как се зарадвах само. Наистина скачах от радост - това малко ме е срам да си го призная, но си беше така. И макар че не надавах индиански възгласи на възторг, това бе само защото малкият ми син спеше в съседната стая. Много, много се зарадвах. 
И нямаше как да не споделя с вас радостта си :)

9 коментара:

Маги каза...

И на мен цветовата комбинация много ми допада. Картичката е страхотна.Мисля, че ембосинга се е получил много добре. И аз още не съм свикнала с натиска в/у печатите.
Честито за публикацията на картичката ти! То си е за скачане от рабост. Сигурно и аз бих реагирала така. :)

Toni каза...

Благодаря ти, Маги!

Boryana каза...

Поздравления за публикуването на картичката! Заслужи си го, защото тя наистина е прекрасна. Твоят стил е много изчистен и досега не съм видяла нито една безвкусна цветова комбинация. Пък и всичко е изпипано и на ниво.
Днешната картичка отново е страхотна. Мисля, че вече си поусвоила техниката за ембосинг, защото едва ли щях да забележа, че фигурките имат малка разлика в дебелината.
(;

Приказната Фея каза...

чудна картичка. Заповядай и при мен на адрес http://maistoriikite-na-petinka.blogspot.com/

Nelka каза...

Картичката ти е разкошна, както и всички останали, за обожавам стила ти.
Честито за публикацията, искрено се радвам за теб.

Toni каза...

Вora, Petinka, Nelka, благодаря и на вас!

Addii каза...

Страхотна новина,картичките ти са чудесни,няма как да не се откроят

Le каза...

Тони,
страхотна новина,
точно онзи ден като ти писах коментар си мислих, как нивото и на картичките и на снимките е много високо, и как вероятно западните "изчистени стилове" биха се понаучили от теб.
Искрени поздравления, заслужаваш почитта им, изненадващо за мен е обаче, как сама си достигнала до тази публикация, без да получиш предварително информация,
както и да е, поздравления за това, а и за свежата нова картичкА!

Toni каза...

Ади, благодаря ти!
Le, този комплимент означава много за мен. Благодаря!
А за публикацията разбрах чрез статистиките на блога - там можеш да видиш не само броя посетители, но и откъде идват - тоест препращащата публикация :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...