четвъртък, 11 ноември 2010 г.

Добре дошли!


Някога, много отдавна - преди около две години всъщност, имах блог с почти същото заглавие. Публикувах в него направените от мен скрапбук-страници и картички, а също и вдъхновенията ми от снимки и текстове, с които се срещах в мрежата почти всеки ден. Размишлявах за това що е скрапбукинг и има ли той почва у нас, отговарях си в повечето случаи сама, а от време на време получавах и по някой коментар, на който истински се радвах. Тогава блогването не беше чак толкова разпространено занимание, а за скрапбукинг почти никой не беше чувал. Сега да имаш блог е занимание нормално, скрапбукингът обаче - поне в нашата страна, продължава да е все така непознат. Да, аз всъщност все още правя скрапбук-страници и това е голямата ми страст, но реших този блог да е по-различен от предходния. Тук на почит ще са картичките. Или поне на първо време. Оставям си една отворена вратичка - "Творения и вдъхновения". Познавайки себе си, едва ли ще се огранича само с моите картички и понякога ще споделям по нещо, което силно ме е впечатлило или истински вдъхновило. Що се отнася до "творенията", едва ли ще научите нещо от мен... Добре е да предупредя навреме. Няма да споделям нито сложни техники, нито ще публикувам картички, отнели ми часове за направата им. И съм нетърпелива, и съм минималист по душа. Падам си по добрия дизайн, чистите форми, правите линии и това ще е видно и от картичките, които правя. Като за първа публикация толкова думи като че ли са са достатъчни.
Радвам се от сърце, че сте тук.

8 коментара:

mimimira каза...

Да ти е честит новия блог! Пожелавам ти много вдъхновение и време, за да го изпълниш с красота!

Поздрави,
Мария

Nelly каза...

Тони, честит блог, радвам се, че отново си създала творческо кътче, на което да се порадваме. Картичките ти са разкошни, така че ще ме виждаш тук като чест гост. Твори, дерзай и пак се вдъхновявай!!!

Nana каза...

Крайно време ти беше! :) Сега ако сложиш и едно бутонче за последователи...Обожавам нещата ти и вярвам, че и много други хора го правят. Дано този блог те амбицира да правиш повече и по-често.

Toni каза...

Благодаря ви, момичета! Толкова мили думи... Усмихнахте ме :))
Нана, речено - сторено. Има вече бутонче за последователи.

Le каза...

Е, честито! Харесвам картичките добрия ти дизайн. Заследих ти блога с радост и без бутончето! Пожелавам ти много последователи с много ценни коментари!

Le каза...

а, пропуснах да кажа, че ми хареса и визията на блога ти, отново изчистена и подредена. Поздравления!

Маги каза...

Честит блог! :) Много ти се радвам на картичките. Страхотни са.
Не виждам бутончето за последователи, но веднага ще си запазя блога в любими. :)

Toni каза...

Le, Маги - благодаря и на вас.
Коментарите на всички ви ме карат да съжалявам, че не съм си направила блог и по-рано :))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...