неделя, 30 септември 2012 г.

Покани за рожден ден за разпечатване


Кога най-после ще се науча да правя документи в pdf-формат? Задавах си този въпрос поне през ден през последния месец. Докато дойде този уикенд и реших, че е крайно време да спра да отлагам и да се науча. Оказа се, че е безкрайно по-лесно, отколкото си представях, и че дори имам нужната програма под ръка. Първоначалното въодушевление беше идеалният повод да осъществя и друга своя идея - да направя покани за рожден ден, които да могат да бъдат разпечатвани от всеки читател на блога. 

На снимките виждате резултата. Съвсем умишлено опитах да направя покани, за разпечатването на които няма да са необходими тонове мастило, и които да са подходящи за рожден ден и на момиче, и момче.
За да видя какво се получи, разпечатах поканите на бял и на бледожълт тънък картон, какъвто може да бъде купен от всяка книжарница на листове във формат А4.

Бъдете снизходителни - беше ми за първи път, а и нямам претенциите на графичен дизайнер.
Следващият път, предполагам, ще се справя по-добре :)

Шаблонът на поканите може да бъде изтеглен от тук:




5 коментара:

Te4eto каза...

Справила си се чудесно!
Има хора с грфично-дизайнерски претенции, дето не могат така :-)!

Мирише ми на ЛЮЛЯК! каза...

Поканата много ми харесва, поздравления!

Мария Стоянова каза...

Няма защо да бъдем снизходителни Тони :-) Справила си се доста добре, още повече, че определено имаш очи на дизайнер - забелязала съм го в твоят семпъл, но оригинален стил - на картички.

merypoppins каза...

Тони, разпечатих поканата направена от теб и много ми хареса. Благодаря за времето и труда,които си отделила за да споделиш това с нас!
Очаквам с нетърпение и други проекти от теб, с които да ни зарадваш:)

Toni каза...

Благодаря ви!
Мери, определено ще опитам силите си и с други проекти :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...