понеделник, 19 март 2012 г.

For You/картичка с видео


16 коментара:

Addii каза...

Тони,получи аплодисментите на моята дъщеря,която каза "...прекрасна картичка стана..".
И на мен страшно много ми хареса картичката,хартиите са много хубави.

Toni каза...

Ади, благодаря ти! И, между другото, комплиментите на децата са едни от най-ценните за мен - така че специални поздрави на дъщеричката ти.

малки неща каза...

Тони, чудесна картичка и идея да ни показваш как се получава.

Исках да ти се похваля, че се сдобих с 4 твои картички от магазинчето на Мария, Gastronome. Тони, те на живо са още по-хубави, което сега като гледам какви хубави други картички си правила напоследък ме кара да си казвам, "искам и тази, и тази...", а уж не съм човек консуматор :). Ще наминавам отново край Мария и ще ми е приятно да закупувам и други твои картички за хубави поводи около нас. Хубава седмица и се надявам да се чувстваш по-добре със здравето в тези топли дни :)

Toni каза...

Мира, как ме зарадва само. Благодаря ти от сърце!

Анонимен каза...

Тони,много носеща настроение картичка! :) Много ми харесва идеята за картички,но аз лично с нетърпение очаквам да видя някой друг скрапбукинг албум. Благодарение на теб се вдъхнових и в момента правя един такъв албум. :))
Хубава и успешна седмица,Тони! :)
Yellow_

bejko каза...

Винаги съм харесвала стилът ти.Добра идея плюс качествени материали резултатът е страхотен.Урочетата ти са много интересни.:)

Toni каза...

Yellow_, този уикенд се надявам да ми остане време и да успея да снимам още един от албумите си със скрапбук-страници.

bejko, благодаря ти!

I Love Making Things каза...

Страхотна картичкан наистина :) Шапка ти свалям за бързината, с която твориш :) Дори и с идея в главата, при мен става ужасно бавен процеса на правене. :) Хартиите са вълшебни.

Друго, което исках да ти кажа е, че поразгледах и най-добрия превод за 3d adhesive намерих в един от бългаските онлайн магазини за материали - Двойнозалепящи квадратчета за обем. Малко е дълго, но пък е най-точно. На повечето сайтове са кръстени 3d квадратчета и са в отдела за лепене.. Може би за хората, които пазаруват из нашите си местенца, ще им е поясно, ако използваш този термин :) Макар че с това са прекрасни видеата, че то се вижда какво е, няма да е ясно само на човек, който не го е ползвал до сега :)

Това от мен :) хубав и усмихат ден!

dani's cards каза...

Удоволствие е да те гледа човек как работиш и сътворяваш красоти!
Като малка вълшебница си Тони!
Лека и спорна седмица на всички!

Анонимен каза...

Тони, още веднъж благодаря за видеата ти. Ако знаеш само колко полезни се оказаха за мен. Така ме запали по скрапбук страничките, че вече подготвям и първата си поръчка към simon says stamp. Между другото, гледайки едно от твоите видеа ми хрумна да си направя на плотера буквички и фигурки, като тези, които видях че използваш за страничките. Ако се получат добре, може да ги споделя и аз във някое видео. Пожелавам и на теб спорна и весела седмица :-)

Toni каза...

I Love Making Things, благодаря ти за помощта - определено тези варианти звучат много по-добре от моето триизмерно лепило :))

Дани, благодаря ти! И за мен е удоволствие.

Клео, по едно време си бях наумила, че искам плотер, само и само да мога да си създавам надписи във Фотошоп, които после да изрязвам, но (поне засега) желанието ми се поуталожи. С нетърпение обаче ще очаквам да видя твоя начин. Хубава седмица и на теб!

Miss Emerald каза...

Тони, мога да си представя, че е трудно да се снима такова видео, но за сметка на това ти си се справила чудесно! Изключително интересно ми беше. И картичката е супер свежарска и зареждаща с настроение!

Диляна каза...

Да си призная и аз съм ползвала корицата на дизайнерските хартии :-) Според мен изглеждат много добре на картичка... а пеперудите са разкошни! Страхотна картичка :-)

Ирина Купенска каза...

На мен пък триизмерното лепило ми допада като термин :)

Между другото, опитвала ли си да добавиш звука към видеото с микрофон, след като го заснемеш? Така ще си по-спокойна при направата на картичката и няма да се разсейваш говорейки, а и редакцията при този вариант е много по-лесна :)

Картичката е страхотна!

Toni каза...

Miss Emerald, Диляна, благодаря ви!

Ирина, благодаря! Всъщност мина ми през ум и този вариант за заснемане, но когато гледам такива клипове, ми се губи усещането за непосредственост и спонтанност. Ще продължавам с така с всички рискове на "живото предаване" :)))

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Страхотна е картичката! Много ми харесва идеята ти , а бързината с която твориш е уникална..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...