понеделник, 29 ноември 2010 г.

Enjoy Everyday


Направих тази картичка преди поне седмица, няколко дни след това качих снимката в блога, но започнах да пиша самата публикация едва днес. Всъщност дори не я започнах, а просто се замислих каква беше идеята на картичката, как точно я направих, и, естествено, не си спомних нищо особено. Каква ще е тази публикация с картичка, в която няма поне няколко думи за картичката - си казах след това. Но после прочетох надписа - Enjoy Everyday - и реших, че всъщност това е, което ми е нужно. Посланието на деня :) Това е и първата картичка, публикувана в блога, която не е направена за конкретен повод като рожден ден или Коледа. Като се замислиш - идеалната картичка - такава, която може да бъде използвана всеки ден, по всякакъв повод и най-вече без повод. Харесва ми идеята да подариш на някого картичка просто ей така - за да го изненадаш и да го накараш да се усмихне. 
Не защото денят е специален, а защото всеки ден е специален. 
Ако пък вземе присърце посланието и действително спре за малко и просто се наслади на мига, нищо по-хубаво от това. Пожелавам го и на вас днес - нека денят ви бъде спокоен и се насладите на всяка негова минута.

8 коментара:

Nelka каза...

Картичката е много свежа и елегантна. И аз като тебе обичам да подарявам без повод, усещането да зарадваш някого е неповторимо

Lionelsa каза...

Тази картичка няма нужда от представяне. Сама по себе си говори много.
Много ме радваш с твоя весел и невероятно стилен творчески подход.
Успешна седмица!

Nana каза...

Много свежа както винаги в страхотни наситени цветове. :)

Toni каза...

И като каза Нана "наситени цветове" - много ме лъжат тези монитори:)) На единия компютър снимките изглеждат добре - на другия цветовете направо крещят. Простете, ако някога ви избождам очите :))

Petya каза...

Страхотни картички.Стилът ти много ми харесва.

Маги каза...

Много ми харесва съчетанието на цветовете.Много хубаво послание. :)Чудесна картичка!

Nelly каза...

Тони, картичката е много свежа и както винаги перфектна откъм изпълнение. Сякаш цял живот все картички си правила

Toni каза...

Благодаря ви, момичета!
Нели, ако знаеш как съм се смяла на репликата ти. Развесели ме рано-рано сутринта.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...