неделя, 24 февруари 2013 г.

Видео - първите седмици от албума Project Life


Ако искате да гледате клипа с по-добро качество, съветвам ви да го направите в You Tube.

15 коментара:

Addii каза...

Тони ,възхищавам ти се за начина ,по който успяваш да групираш и разпределяш нещата .Успешно подреждаш задачите си и имаш страхотно умение да си направиш добър план за действие/за мен плана е много важен за реализиране успешно на всеки проект/ справяш се с проектите ,които си започнала с лекота.Надявам се след време и аз да успея да докарам някой подобен проект до край.
Всички страници изглеждат чудесно.Страхотни спомени създаваш по този начин.

Toni каза...

Благодаря, Ади! Може би "тайната" е в това, че се залавям с проекти, които наистина ме вдъхновяват и ми носят удовлетворение. Забравям за "трябва" и се вслушвам в себе си - не си поставям правила, нито строги изисквания. Забавлявам се :)

avocett каза...

Добро утро, Тони!
Тамън се чудех кога ще ни покажеш страниците и даже вчера проверявах дали не съм изпуснала нещо :)) !
С какъв принтер печаташ снимките?
Знаеш ли, на мен това ми е единственото неудобно нещо и може би причината да направя само десетина скрапбук страници преди година-две. Докато избера снимките, пък да отида до фотото, после пак да отида да си ги взема, после вземе се окаже, че не точно тези кадри ми вършат работа... И то повече време губя с тази част, колкото със самото правене.
Имах един малък принтер на Канон за печат на снимки, но не бях особено доволна и снимките излизаха 2 или 3 пъти по-скъпи, отколкото от фотото. Ако ми препоръчаш принтер, ще съм ти много благодарна!
Пожелавам ти приятен завършек на уикенда и успешна нова седмица :)!

Toni каза...

И за мен принтерът се оказа повратната точка - поне за този проект. Още откакто обмислях да се заема с него, знаех, че вероятността да успея е почти нищожна, ако трябва да поръчвам снимките, както правех доскоро от сайта на Artscow(да изчакам да се съберат 50 снимки, да ги поръчам, да пристигнат и тепърва да започвам да правя страниците...)
Затова и си пожелах за рождения ден през януари нов принтер за подарък. Старият ми вършеше чудесна работа за разпечатването на текстовете, но за снимките - не.
Принтерът ми е Epson L800 и съм влюбена в него. Разпечатва снимки с невероятно качество, при това много изгодно. Скъп е, но лично за мен си струва инвестицията.

avocett каза...

Благодаря за информацията! А може ли да ми кажеш, ако не е много нахално от моя страна, колко струва, понеже в интернет никъде не видях цени? От една тема във фото-форум пресметнах 500-600лв, но ми се иска да имам конкретна информация :).
Ох, действаш много зарибяващо и имам чувството, че ако имах принтер, щях да правя албуми много по-активно :) .
П.П. Страниците ти са страхотни!

Toni каза...

Гери, благодаря ти! Няма да бъда съвсем точна за цената на принтера, но мисля, че в крайна сметка излезе около 500 лева.

Nazife каза...

Тони, страхотно мотивираща си :) Харесвам всеки проект, с който се захващаш :) Също така много ми допада, че правиш нещата изчистени и семпли, надявам се като ти следя блога и аз да прихвана :) Аз от много мислене и премисляне, си усложнявам нещата и в крайна сметка нищо не правя. И да, тук е мястото да ти благодаря за поста от миналата година за проект 365, благодарение на него вече втора година снимам всеки ден :) Огромно благодаря, щастлива съм, че имам безброй малки, но ценни моменти на снимка :)Сега запретвам ръкавите и започвам да пиша за да наваксвам с изминалите седмици :)
Продължавам да те следя с интерес!

Toni каза...

Колко се радвам, когато прочета, че някой е открил тук своето вдъхновение. А проектът 365 дни е прекрасен - макар и да не снимам вече всеки ден, продължавам да твърдя, че той е едно от най-смислените неща, с които се заех през последните години. Сега друг проект е на дневен ред, но в крайна сметка същността им е една - да не позволим на ежедневието ни да отлита незабелязано, а да отпразнуваме и запечатваме малките моменти.

kami_bonbona каза...

Тони, толкова са прелестни страничките! Много ми харесва как си хванала всички малки детайли, който подминаваме понякога :) Продължавам да те следя.

Анонимен каза...

Тони, благодаря ти за това видео. Много ми беше интересно да видя твоят подход към проекта.
Аз утре съм решила да правя проекта на Али Едуардс Day in the Life 2013. Ти смяташ ли да го правиш?
Руми Б.

Toni каза...

Руми, и този проект е сред "бъдещите ми творчески планове" :)
Точно този месец - едва ли, но ми се иска да опитам. Може би през март.
А ти как ще подходиш към него? Ще използваш ли темплейтите на Али Едуардс?

Анонимен каза...

Тони, започнах с темплейта /успях да го намеря само на PDF файл/ и го ползвах за чертова само, защото в началото на деня имах доста неща, които исках да запиша и мястото не ми стигна, а през останалото време, когато бях на работа ми остана доста свободно място.
За белова, ще направя подобен темплейт, който да е дигитален, за да мога да оформя написаното по-добре. Направих много снимки и ще използвам възможно най-много от тях. Смятам да оформя две страници 12x12 инча. Втората страница ще е изцяло в снимки изразяни с квадратния перфоратор.
Руми

Valchen каза...

Тони, отново изгледах с голямо удоволствие твоя проект. Аз също съм го започнала от тази година и е нещо невероятно просто, но същевременно толкова смислено. Наистина човек забравя малките моменти, които изпълват живота със смисъл. Сега виждам колко е интересно и за 6-годишната ми дъщеря да ми помага в проекта. Надявам се да имам желание, вдъхновение и възможност да го продължавам и в бъдеще. С голямо удоволствие ще следя развитието на твоя проект, а може и аз да се осмеля да публикувам как върви моя:-)

Toni каза...

Valchen, много се радвам, че откривам още един съмишленик в проекта. С удоволствие бих разгледала твоя албум, ако решиш да публикуваш нещичко от него. Сигурна съм, че е прекрасен.

Gery каза...

Много добра идея, Тони! :)) Хубав блог водиш :) Поздрави

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...