понеделник, 28 май 2012 г.

Понеделник в цветове/Експерименти с копик-маркери


Днес изобщо няма да съм многословна - завърнах се късно снощи от невероятно пътуване и все още съм влиянието на емоциите и впечатленията. Когато си събера мислите, ще пиша отново. Дотогава ви оставям с втората картичка от новата рубрика "Понеделник в цветове/Експерименти с копик-маркери".

12 коментара:

Vili M. каза...

Браво Тони, справила си се прекрасно с оцветяването! Страхотна картичка, позитивна и цветна. Поздравления!

Ina каза...

Много слънчева картичка! И чудесно оцветяване! Поздравления!

Диляна каза...

Прекрасна е! От край време изнудвам нашите да сложат хамак на село и дано това лято да се случи :-) А Тони, откъде е този мечо? Много е сладък :-)

Toni каза...

Благодаря ви!

Диляна, честно казано - не знам. Аз всъщност нямам нито един печат. Ако видя снимка на печат, която да ми хареса и да успея да залича защитата във Фотошоп, си я запазвам в компютъра. След това я разпечатвам и оцветявам. Признах си греха, но нямам никакво намерение да инвестирам в печат, който няма да използвам повече от един път.

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Чудесно оцветяване, Тони..Картичката е много свежа, цветна и стопляща .. Усмихната и успешна седмица ти пожелавам!

Диляна каза...

Хаха, Тони, споделен грях, опростен грях :D С ръка на сърцето си казвам, че и аз почти не си купувам печати, а тези, които имам, съм ползвала не повече от 2-3 пъти и като се замисля, инвестицията е доста губеща. Единствено бих дала за дигитален печат и то ако ми хареса много, защото поне за разлика от гумените/дървените/силиконовите, него мога да си го правя всякакъв размер :-)
Поздрави :-)

Miss Emerald каза...

Въобще не знам защо до сега си отбягвала копик маркерите! Днешната картичка, освен, че е прекрасна, е и чудесно оцветена. Аз пък не си купувам такъв вид печати, защото в оцветяването съм "гола вода". Кавичките не знам защо ги сложих, май без тях ще е по-добре, но...

Rossitca каза...

Много хубава картичка, и много хубава идея да използваш отново Copic, тъкмо и аз ще се вдъхновя да използвам моите ;-)
Тони бих искала да попитам на каква хартия ги рисуваш

Le каза...

:)) Това с печатите и защитата, няма много да се хареса на защитниците на авторството:))) Както и да е, като гледам новият ти план за предизвикателства в понеделник, мисля, че ще увеличиш колекцията си с картинки за оцветяване или ще разшириш рубриката си "открития в мрежата" с нови образи. А защо не и да инвестираш малко време в изработвенето на свой собствен диги печат?!:) Поздравления за това, че ползваш ярки цветове.

Toni каза...

Роси, използвам някакви листове плътна хартия - нещо като гладък картон, които съм си купувала преди много време от нашите книжарници. Ако това ми увлечение продължи, може би ще инвестирам в по-качествена хартия. Засега гледам на него като експеримент:))

Ле, може и да не им хареса, но всъщност няма нищо незаконно да използваш снимка на печат, качена в интернет и да я оцветиш за собствени цели. Реално не използвам дигитални печати, а само снимка на реални такива.
Що се отнася до идеята за мой печат... едва ли. Не съм сигурна дали изобщо имам уменията, но пък че нямам никакво желание засега е сигурно.

Радвам се, че картичката ви харесва.

Rossitca каза...

Благодаря Тони :-) аз нещо не успях с моите хартии да постигна добър резултат затова питам!
Ще пробвам пак с друга хартия!

thosit каза...

a5t17i7z19 d4e16r3j75 b2p46o7k56 t1w08p1z43 r6v02b4o06 x0x46f7z95

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...