понеделник, 7 май 2012 г.

30-дневно предизвикателство: картичка № 21


Всяка следваща картичка за предизвикателството ми допада все по-малко и по-малко. Самокритичност никога не ми е липсвала, така че строгият ми поглед не е нещо, с което тепърва се сблъсквам. По-скоро предполагам, че наистина количеството започна да се отразява на качеството. Но пък вече съм на финалната права, така че няма да се откажа. Замислям се обаче защо се стига до момент, в който в това, което правиш, сякаш започва да липсва живецът, искрата. Дали е субективно или всички го забелязват? Дали е защото го правиш независимо от всичко - независимо от това в какво настроение си, дали си мотивиран, вдъхновен или напротив. Определено въпросите са повече от отговорите, но пък предизвикателството затова си е предизвикателство - защото те предизвиква да потърсиш необичайни решения и да научиш малко повече за себе си.

P.S. Не забравяйте, че днес е последният ден, в който може да се включите в спечелването на наградата за деня на скрапбукинга ето тук.

6 коментара:

Диляна каза...

Какво не и харесваш на тази картичка, Тони? :-) Пролетна, цветна, подредена, с прекрасно послание - точно в твой стил. Самокритичността е хубаво нещо, но в умерени дози, а тук според мен изобщо не е нужна :-) Хубав ден и успешна седмица.

Kati каза...

Тони, и на мен ми харесва картичката, не съм съгласна че стават по-зле, даже напротив, по-добре :) ако има накъде по-добре пори теб де.

Анонимен каза...

Тони,картичката е невероятна! :)Много обичам комбинацията на розово със зелено и бяло на картички,проекти. :))
Yellow_

honey_bunny каза...

На мен картичката ми харесва! :) Може би си изморена от "маратона", но картичките определено не стават по-лоши. Аз се изчерпвам с направата на 2 картички в рамките на 1 месец, така че в моите очи твоето предизвикателство направо си граничи с героизъм! :P И на мен комбото много ми харесва и продължавам да се възхищавам на C&S стила ти! <3 Жалко, че остават толкова малко дни до края, но се радвам, че ще се заредиш с енергия и ще споделиш как си се чувствала и какво те е затруднило!

Анонимен каза...

Тони, тази картичка е истинско Творение и Вдъхновение, както всички, абсолютно всички в твоя блог. Продължавай да ни радваш с тях ;-)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Ха..и тук забелязвам умора на 20-тия ден..Не толкова в самата картичка, колкото в поста..
Със сигурност когато правиш нещо, защото трябва, защото си обещал или защото си длъжен..първоначалното вдъхновение отстъпва място на тежестта на отговорността.. Разсъждавам си на глас тук, защото имам идея да се включа в маратона, който ти започна ти, след като приключи .. Наблюдавам тази "криза на 20-тия ден" в почти всички , които се включиха в това самопредизвикателство..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...