понеделник, 30 април 2012 г.

30-дневно предизвикателство: картичка № 14


Ето ме с поредната картичка от предизвикателството. Завърнах се късно снощи и честно казано все още съм тотално неориентирана, но обещанието си е обещание и днес продължавам смело с картичките и предизвикателството. Признавам обаче, че публикувам картичка, направена преди около седмица. Съвсем преднамерено я пазих в тайна, защото беше предназначена за подарък и не исках да развалям изненадата. Но вече трябва да е пристигнала до получателя си, така че времето й дойде.

Между другото, точно тази картичка е любимата ми от всички направени досега за 30-дневното предизвикателство. За съжаление не успях да я снимам твърде добре - светлината беше лоша, а на следващия ден я изпратих, така че снимките не успяха да уловят изцяло красотата й, но наистина се получи картичка, която лично на мен много ми хареса.

Направена бе специално като знак на благодарност за Буболинката, която пък, благодарение на Вики, ни изненада с едни разкошни сладки за Великден. Не само красиви и впечатляващи, но и много вкусни. Надявам се, че и моята картичка й е харесала и я е накарала да се усмихне :)

5 коментара:

Анонимен каза...

Прекрасна картичка. Личи си, че е направена с любов.
Илияна

Miss Emerald каза...

Тони, на мен пък ми се открояват мъжката картичка с каубоя и шерифската звезда и нетрадиционната сватбена картичка с рибките, дотук. Нататък... не знам. Но тази картичка, която ни показваш днес е нежна и поне доколкото "познавам" Буболинката виртуално е тоооооочно като за нея! Сигурна съм, че й е донесла не по-малко настроение, радост и наслада, колкото на теб нейните сладки!

Toni каза...

Илияна, благодаря ти!

Miss Emerald, наистина тази снимка не отразява красотата на картичката - толкова бързах да я изпратя, че не изчаках подходящата светлина:))
Но пък и всеки може да открои своята любима картичка, воден от собственото си усещане за стил и красота. Радвам се, че точно тези две картички са ти направили толкова хубаво впечатление.

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Тази картичка е толкова нежна..и изпълнена с любов.. Много ми харесва! Между другото- точно този стил някак съвсем свързвам с теб вече и..мога да кажа,че тази си е типично твоя картичка..Много стилна!

Bubolinkata каза...

И тук да ти благодаря за тази прекрасна картичка! Сигурна съм, че е направена с любов и желание, защото е точно като за мен. Обожавам този стил и цветове. Разкошна е! Сега ми седи на поличката в хола и постоянно си я гледам и й се радвам!
Целувки за Вики, благодарение на когото имам такава красива картичка! (твоята заслуга е ясна!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...