понеделник, 26 декември 2011 г.

Моите картички в Gastronome


Ако напоследък в блога ми се подвизават все повече семпли мини-картички, то за това си има съвсем основателна причина. Поканата на Мария от LaMartinia да предлага серия от картичките ми в прекрасния й магазин Gastronome. Колкото и внимателна да съм напоследък с ангажиментите, които поемам, толкова без замисляне откликнах на тази покана. А и как ли бих могла да устоя на местенце, в което можем да открием продукти от Франция наред с аромати, мелодии, спомени и лично отношение. Ръчно правените картички носят в себе си точно това - обич и специално отношение, настроение и спомени. Ако сте наблизо, непременно се отбийте :)

7 коментара:

Dani каза...

Честита Коледа!
Чудесна е идеята на Мария!
Ще се радвам да посетя магазина!

Svetla * каза...

Весели празници Тони ! Картичките ти са прекрасни ! Винаги с нетърпение очаквам всяка твоя следваща публикация , защото знам , че ще ни изненадаш с поредното интересно творение ;)

LaMartinia каза...

Тони, прекрасни са и за нас е чест и удоволствие да радвам магазина ни♥

LaMartinia каза...

радваТ ;-)

Alia каза...

Прекрасно, Тони, непременно ще си взема от твоите картички при следващо пътуване към България, вече нямам търпение да посетя магазина :) А Мария, разбира се, отново проявява прекрасния си вкус, избирайки произведенията ти :)). Весела Коледа и много хубавини на теб и цялото ти семейство!

малки неща каза...

Честита Коледа, Тони! Пожелавам ти здрава и много творческа година!
Радвам се, че картичките ти са в магазинчето на Мария. Ще се радвам да ги видя "на живо" някой ден като намина край него. Поздрави и весело посрещане на Новата година!

Miss Emerald каза...

Честита Коледа, Тони! Много здраве, щастливи мигове и усмивки! Чудесна реализация на твоите картички! Имам ли път към магазинчето, задължително ще се отбия в него!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...