събота, 31 декември 2011 г.

Проектът 365 през 2011


Този месец няколко пъти си мислих да подготвя публикация за проекта 365 - след тези за 365 дни в снимки, И отново за Проекта 365, Проектът 365 и скрапбукинга, Как върви Проектът 365, но така и не намирах нужното вдъхновение. Просто не знаех какво ново да добавя към вече написаното. В крайна сметка реших, че не е нужно да споделям нищо ново, нито да давам дълбокомислени съвети, а просто да напиша, че и тази година се справих. Успях да снимам всеки ден и да записвам всичко интересно, забележително, смешно или не чак толкова смешно, случило се през деня. Снимките ми не блестят с особени качества, но пък уловиха:

-падането на първото зъбче:

- саморъчно направените прически:

- новата мода в облеклото - пижама, костюм за сърф, каска, очила и ръкавици за сноуборд:

- измислена от ето този дизайнер:

- как се кара скейтборд в началото на март:

- и как подготвяш екипировката си за сноуборд още през август:

- целувките:

- прегръдките:

- глухарчетата:

- пътуванията:

- най-уникалната елха в околността, на която освен обичайните коледни играчки има около дузина плюшени играчки, няколко смърфа, етикети от дрехи и части от игри:

и още поне 365 важни моменти, лица, места, храна, приятели, семейство - парченца, които превръщат живота ни в това, което е.

11 коментара:

LaMartinia каза...

Страхотни сте! Прекрасни моменти! На мен лично ми е много интересно, защото момчешките вълнения са ми непознати, при вас са двойни:-) Много ме разсмяха етикетите върху елхата:-))) Тони, бъдете много здрави, ти специално - продължавай с всичко, което правиш, прекрасна си!♥Хубав празник днес!

Toni каза...

Благодаря, Мария! Думите ти така ме развълнуваха... Прекрасен празник и на теб днес! Бъдете щастливи :)

Donika каза...

:-)Голям сладур си имаш! Новата мода с пижамата ме развесели истински,а всичко останало ме трогна. Здрава, усмихната и задружна Нова година на цялото семейство!

Toni каза...

Благодаря, Доника! Прекрасна Нова година и на теб!

Nazife каза...

Тони, идеята за 365 дена в снимки е страхотна. Отдавна се каня да започна и аз, но сега като видях твоя проект реших, от утре започвам :) По принцип не обичам да трупам излишни вещи у дома и снимките са иделален начин да съхраня спомените си. Благодаря за този пост, точно днес. Весела и щастлива Нова година!

Toni каза...

Nazife, желая ти успех и постоянство, много вдъхновение и чудни спомени, които да запечаташ в снимки. За мен 2012г. ще е третата година в проекта и определено това е един от най-смислените проекти, с които съм се заемала.

малки неща каза...

Ех, каква хубава година е била! Честита Нова 2012 година, Тони! Да сте здрави, късметлии и поводите за усмивки, като споделените от теб тук, да не секват! Браво на теб, че успяваш всеки ден да снимаш. При мен този проект претърпя малка модификация, но и аз съм решила да продължа с него. Благодаря ти, че ме светна миналата година за тази хубава идея. Сега е още по-ценен с малчо при нас. Поздрави и хубави първи януарски дни!

Mila каза...

Невероятна година :) Пожелавам на теб и цялото ти семейство Новата 2012-та да е още по-усмихната, вдъхновяваща и прекрасна :)

Green-Eyed Girl каза...

Много емоционални снимки! Много първи неща са се случили в семейството ви :) Незабравими спомени... Баткото определено дава заявка за стилист на годината ;) Може би е добре да поощриш таланта му :)
Една още по- весела и цветна нова година ви пожелавам!

Дани каза...

Надявам се и през тази година да има такъв (или друг подобен) проект, изпълнен с нови емоции и преживявания. :)

Toni каза...

Благодаря ви още веднъж за поздравите!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...