сряда, 19 октомври 2011 г.

Коледни картички в нов вариант

През лятото бях преглеждала картичките си и установих, че една част от тези, които останаха от миналата година, не ми допадат особено. Бяха твърде малки или в необичайни размери, на други пък бях поставила детайл, който вече не ми харесваше, така че реших да ги преработя и днес ви ги представям в стар и нов вариант. Разликите не са очебийни, но пък са илюстрация за това, че всяка една картичка може да се превърне в нещо ново и различно.


 


10 коментара:

bellnell каза...

Пак са твоите и това ми допада, защото на мен ми харесва твоя стил на работа и визия!
Успех и в утрешния ден!

Lionelsa каза...

Погледнато от този ъгъл, новата визия ми допада повече. Което не значи, че старата не ми харесва. ;-)

Unknown каза...

Много ме кефят всичките, а първата ми е тотален фаворит :)
Поздрави Тони и много усмивки!

Maria каза...

Харесват ми и в двата варианта :)
Поздрави

Veselina каза...

И на мен ми харесват и двата варианта, но разбирам и защо са претърпели промяна. Някой път, когато погледнем някоя картичка си казваме, че може да изглежда и по-добре или даден елемент от нея да изпъкне по-добре и т.н. Важното е самият творец да е удовлетворен от промяната и да е убеден, че е постъпил правилно. Поздрави!

Miss Emerald каза...

Радвам се, че отново виждам стила ти. Определено ми липсва напоследък в пространството. Надявам се съвсем скоро да ни зарадваш и с нещо съвсем ново. А сега за показаните картички конкретно и ще бъда абсолютно честна и откровена - първите две ми харесват повече преди преработката, а 3-тата и 4-тата - след нея, сдобили са се с по-хубава, лично за мен, визия, която отново си е в твоя стил, но с друг поглед си подходила към тях и крайния резултат ми изглежда по-добре. Пожелавам ти много усмивки и лично удовлетворение!

Addii каза...

И в двато варианта ми харесват всичките!

bejko каза...

Знаеш ли ,понякога човек трудно може да избяга от себе си!Удоволствие е да поразгледам нещо старо и нещо ново от теб!поздрави и усмивки!

Toni каза...

Благодаря ви за коментарите!

Елена каза...

Вместо красиви, сега картичките са станали МНОГО красиви:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...