петък, 15 юли 2011 г.

Три вида пънчове в една картичка


Наистина само преди ден написах, че съм се отдала на пълна почивка, но вчера очевидно вдъхновението ми отново се появи - поне за малко. Връщайки се от работа, за нула време спретнах вкусни кифлички от тесто във форми за мъфини, една скрапбук-страница и картичката, която виждате горе. Вдъхновението ми бе продиктувано от предизвикателството на Двете Елши тази седмица, което бе в картичката да бъдат използвани три различни пънча. 
Тези, които използвах аз, са за рамката около голямата пеперуда, за мъничките пеперудки, както и за розовия борд в дясно. Не знам дали не прекалих с перлите - всъщност минималистът в мен със сигурност опитва да не се заглежда много-много в тях, но се надявам да се е получила една нежна и красива картичка. Желая ви хубав уикенд и доскоро!

11 коментара:

bellnell каза...

Много е нежна наистина!Лек и усмихнат ден!

KalySto каза...

Много е красива! Хартиите са просто невероятни. Когато направиш картичка за предизвикателство и на мен вече не ми се участва, защото твоите ми изглеждат непобедими. А перлите са си тъкмо на мястото.Имам чуство,че минимализма така те е завладял,че те е страх да се развихриш.Защо не пробваш да направиш пищна картичка с много неща, може и да ти хареса;)

Deni каза...

Много ми харесва и определено смятам, че този стил много ти подхожда!Хубав ден!

Toni каза...

bellnell, благодаря!

KalySto, спокойно можеш да участваш :))) Никога, ама никога досега не съм печелила каквото и да било предизвикателство. Но пък никога не съм участвала с мисълта за някаква победа, така че досега не се и бях замисляла над този факт. Друг е въпросът, че за някои неща съм толкова дебелокожо говедо, че изобщо няма и да се впечатля, ако ще 100 години да правя картички и никой никога да не отличи поне една от тях:))
А за минимализма, виждаш как напоследък отстъпвам крачка назад - картичките ми стават все по-разточителни - макар и по мой си начин.

Дени, много благодаря и на теб!

Katerina Arsenova каза...

Много нежна и романтична няма как дори и като почиваш да не спретнеш нещо хубаво то си идва от вътре :))

Лилия Иванова каза...

Красива картичка!Каквито и други суперлативи да изкажа, няма да са излишни, но тя просто е красива - удоволствие за окото!

Dani каза...

Много красиво се е получило :)
Прохладен ден и поздрав от морето!

Rali каза...

Тони, тази картичка с честна ръка на сърцето, наистина ме грабна много. Може би заради този по-старинен стил, който така обичам, може би заради това, че всяко детайлче на картичката е изпипано до съвършенство, а може би и заради нежните цветове. Във всеки случай тази картичка наистина се е получила невероятно добре!!!
Благодаря ти за участието ти в предизвикателството на Двете елши и успех!
Рали

Toni каза...

Наистина много се радвам, че картичката ми харесва. Време е най-после да запретна ръкави и да направя нова :))

Lulu каза...

Много нежно и романтично!
Забелязвам лека промяна в стила ти, но пак много ми харесва:)

Mila каза...

Разкошна, стилна, нежна ! Просто страхотна :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...