петък, 28 януари 2011 г.

Любов на точки


Днес ви представям една изключително семпла картичка, която може да използвате за Св.Валентин или по друг повод, за да изразите любовта си. Отново направена с минимум материали - два вида цветен картон, лист хартия и надпис, разпечатан на принтер.
И с това готовите ми картички свършват - всъщност има още една, която не съм показала, но тъй като не ми харесва особено, може би и няма да го направя. През последните две седмици направих точно една картичка, която обаче мистериозно изчезна, преди да успея да я снимам. Или аз съм изключително разсеяна и съм я пъхнала на някое невероятно място или трябва да се обърна към малчуганите си за помощ - не че ще си признаят, ако са й намерили друго приложение... :) Последните седмици бях толкова натоварена и изникнаха толкова ангажименти, че просто не намирах време не само за картички, но и за каквото и да било друго творческо занимание. Надявам се този уикенд да е по-спокоен и да направя поне няколко. Иначе определено няма да има какво да ви показвам в блога...

Що се отнася до вчерашната публикация  - тъй като коментарите са точно пет, на всички тях ще изпратя по една от моите картички. Devilkin, не се притеснявай, че нямаш блог - за теб ще направя изключение :) А сега да избера и другия победител от тези петима.

 

Tony, тъй като твоят коментар е четвърти поред - ще получиш освен картичката за инициативата, и още пет.

Ще помоля всички коментирали в блога вчера, да ми дадат адресите си на имейл HandMadeByToni@yahoo.com или да напишат в коментарите тук свой имейл, а аз ще се свържа с тях.

5 коментара:

Маги каза...

Чудесна е, Тони! Изцяло в твой стил, казваща всичко с толкова малко. :)
Много ми харесват картоните, които използваш за основа. Аз имам много малко такива, но трябва да поправя този пропуск, за да разнообразя белите картички. :)

Анонимен каза...

Тони, чудесно си съчетала хартиите и картичката е много ефектна.

Благодаря за наградата!

Devilkin

Green-Eyed Girl каза...

Чудесна е! Много нестандартна.

Lina каза...

Love it, love it, love it!

toni_n каза...

Тони, много, много благодаря!
Чакам ги с нетърпение :)

Картичката е чудесна!
Поздрави с пожелание за повече свободно време, за да ни радваш по-често :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...