четвъртък, 27 януари 2011 г.

Инициативата "Предай нататък"


За тази инициатива научих от Гери и идеята толкова много ми хареса, че веднага се включих. Правилата са следните: първите 5 човека, които коментират под тази публикация, ще получат в близките месеци направена от мен картичка.  На свой ред те трябва да предадат инициативата нататък, като публикуват в блога си подобен пост и всеки от тях да подари по нещо ръчно правено на още 5 човека.


Ако не успеете да се включите сред първите пет коментара, не унивайте. Тъй като Пепеляшка не се свърза с мен, за да получи наградата си от публикацията за рождения ми ден, ще избера на случаен принцип един от коментиралите днес - вкл. и сред първите пет, и той ще получи тогава обявената награда - пет направени от мен картички.
Желая ви слънчев ден с много усмивки!

14 коментара:

Green-Eyed Girl каза...

От няколко дни гледам, че се появява тук и там тази инициатива, но съм прекалено бавна, за да се включа. Много бързо се запълва бройката :)) Много ще се радвам да получа твое творение :))

Rossitca каза...

Май съм първа :-)
Много харесвам твоите картички, още си крася бюрото на работа с една твоя ;-)) Само бих искала да попитам, тъй като при мен коментиращите не са толкова много и се съмнявам, че ще ми отговорят 5 човека, как мога да процедирам с нещата? Може би да ги дам на 'познати' хора от интернет пространството?
Поздрави и приятен ден!

Анонимен каза...

Страхотно е, че и ти се включваш в тази игра. С огромна радост бих получила картичка от теб :-)

toni_n каза...

Аз вече коментирах една такава публикация. Дали мога да се включа и тук?

Toni каза...

Роси, не се притеснявай. Със сигурност ще имаш поне пет коментара под съответната публикация :)
Tony, нямам нищо против да се включиш отново.

toni_n каза...

Много благодаря! Ще чакам с нетърпение :)
Отивам и аз да напиша един пост.
Хубав и усмихнат ден ти желая, Тони!

Анонимен каза...

Привет и от мен!
Тони, нямам блог и не смятам скоро да си правя, затова нека поста ми да не се брои към първите 5. Но с удоволствие бих участвала за наградата от 5 твои картички :) ... още си пазя тричките, които ми беше подарали преди време ;o)

Хубав ден!
Devilkin

bubalena каза...

много държах да се включа в тази игра

Rossitca каза...

Здравей отново Тони!
Вчера получих двете прекрасни и изящни картички от теб! Благодаря ти много, страхотни са и двете, толкова добре изпипани. Интересно е, че още преди да ти кажа, че от предизвикателството най-много ми харесва твоята, ти си ми изпратила точно тази с пеперудите..

Аз когато приключа с моите ръчни подаръци, ще обявя в моя сайт инициативата предай нататък.

Toni каза...

Роси, още вчера, като прочетох коментара ти, си помислих, че това е страхотно съвпадение :) Но реших да не развалям изненадата, като го напиша. Много, много съм щастлива, че ти харесват.

Rossitca каза...

Да, наистина беше много приятна изненада-съвпадение! Весел ден!

Анонимен каза...

Вече изгарям от нетърпение да видя какво си направила и изпратила. За съжаление се оказа, че не доставят пощата до новия ни адрес на офиса и ще ходя да си потърся твоето писмо до пощата. Силно се надявам да не са го изгубили, че като знаем колко са надеждни българските пощи...Лека и спокойна вечер

yanmaneee каза...

lebron james shoes
kyrie shoes
kyrie 6 shoes
supreme t shirt
kobe
golden goose
lebron james shoes
curry shoes
jordan shoes
stone island sale

Unknown каза...

i was reading this Dolabuy Hermes redirected here replica gucci have a peek at this web-site high quality designer replica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...