понеделник, 24 януари 2011 г.

Щастието


Добро утро :)) Липсвахте ми тези дни. Благодаря ви за чудесните пожелания за рождения ми ден. С нетърпение отворих блога, за да ги прочета снощи. Пепеляшка все още не ми е писала, така че ако не го стори до няколко дни, ще изтегля нов победител.

Днешната картичка е посветена на щастието - любима моя тема. Тези дни прочетох статия, посветена на това могат ли парите да купят щастие - след множество изследвания учените стигат до извода, че всъщност могат - ако ги изразходваме правилно. А единият от правилните начини за използването им е да ги харчим за преживявания, а не за вещи. Така че следващият път, когато се замислите за какво да похарчите парите си, не се насочвайте към най-новия модел телефон или телевизор или поредната дреха в гардероба си. По-добре инвестирайте в собственото си щастие, като изберете пътуване, курс по танци, фотография или готварство, билети за концерт или изложба. Вариантите са безчет, да не говорим колко много са тези, които не изискват почти никакви средства - като разходка в парка, вкусна вечеря или увлекателна книга.
Желая ви щастлив ден:)

10 коментара:

Addii каза...

чудесна,изчистена и стилна

Маги каза...

Ах, синьо и кафяво! Любимите ми. :) Картичката е чудесна, Тони!Надписа е толкова позитивен и весел с тези цветни буквички.
Така е, разходка със семейството или един спокоен ден с приятна книга, могат да накарат човек да се почувства щастлив. :)

Lulu каза...

Страхотна е! Донесе ми много приятно настроение в тази снежна зимна утрин:)

Unknown каза...

Страхотна картичка, Тони! Влюбих се в цветето!

goldie каза...

Отново страхотна картичка!Много харесвам стила ти......:)))усмихнат ден!

Le каза...

Знаеш ли как усещам присъствието ти в блогопространството? Проектите ти са завършени и са с послание. Те са картичките ти и думите под тях. Едното не бива да е без другото! Аз самата обичам картичките именно заради посланието и посвешението вътре. При теб се получава хармония именно заради малкото детайли- и големите думи!

Chiges каза...

Хубаво е твоето щастие :).
С известно закъснение- честит рожден ден! Пожелавам ти още от него, от щастието :).

Teddy каза...

Много изискана!

Ariadna каза...

Имаш още един голям фен в мое лице:) Много ми харесва стила ти!

Toni каза...

Благодаря ви за милите думи!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...