събота, 8 януари 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 48


Участието ми в това предизвикателство на Картичкофуриите си беше плод на чиста случайност. Много често ми се случва да разпечатам поздравите на няколко картички, без никаква конкретна идея как ще ги завърша. Какви хартии ще използвам, как ще допълня надписа и другите подробности решавам, докато правя картичката. Така се случи и с тази. Разпечатах надписа и когато научих, че същия ден се е родило бебче на наши приятели, реших да е за новородено. Допълних надписа, избрах хартиите и стъпка по стъпка направих картичката. Друг е въпросът, че толкова бях съсредоточена в избора на цветове, десени и елементи, че чак когато я завърших, осъзнах, че точно тази картичка няма да мога да я използвам в момента. Получи се нежна и сладка, точно като за новородено момиченце, а бебето на приятелите ни е... момченце. 
Творческият процес очевидно разсейва :))
Ще направя и друга - успокоих се сама. И каква беше изненадата ми, когато само ден по-късно видях, че поредното предизвикателство на Картичкофуриите е бебешка картичка. Сякаш по поръчка. Та ето това е моето участие в това предизвикателство.

9 коментара:

Green-Eyed Girl каза...

Много симпатична картичка! Харесват ми цветовете, които си избрала. Може да се каже, че е унисекс - подходяща и за момиченце, и за момченце :)

Lidiya каза...

Тони, много ми харесва! Обожавам картички от крафт картон, а тази е станала супер сладка и нежна!

Toni каза...

Благодаря :) И на мен ми харесва как се получи този път.

Маги каза...

Много нежни цветове, точно като за бебче!Прекрасна картичка,Тони!

Addii каза...

страхотна картичка,чудна

Картички каза...

Хей, страхотна картичка, браво!

Design Elements каза...

mnogo e hubava!

Toni каза...

Радвам се, че ви харесва:) Благодаря ви!

Ганима каза...

Чудна е станала! :)
Да си призная и аз го правя този номер... само, че не с бебешки картички :).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...