петък, 3 декември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 43 - Цветна комбинация


Няколко пъти споменавах, че ми е трудно да правя картички с предварителна идея и че това е причината много рядко да се включвам в някое от многобройните предизвикателства в мрежата. Когато обаче видях поредното такова на Картичкофуриите и цветната комбинация, която изискваше то, реших, че ще опитам. Не за друго, а защото бях убедена, че нищо няма да се получи - цели четири цвята, при това такива, които по принцип почти не използвам. Наистина се почувствах предизвикана да докажа на самата себе си обратното:)

Намерих четири картона в подходящите цветове, реших, че задължително основата ми ще е бяла и започнах да ги размествам в какви ли не комбинации, докато се получи нещо приятно за окото. С основата някак се справих. Минимализмът в случая обаче никак не ми помогна, защото картичка с четири парчета картон освен минималистична, не беше нищо друго. И в детската градина биха се справили по-добре. Следващата стъпка бе надписът, но и той не промени кой знае колко нещата. Когато попаднах на хартията със стилизираните дръвчета, разбрах, че те ще са моето спасение. Признавам, че не съм сигурна доколко ми харесва в крайна сметка, но се гордея (мъничко), че успях да се справя с наглед невъзможната за мен комбинация.

Да не забравя да се похваля - вчера за пръв път получих "поръчка" за картички:)
Е, аз категорично отказах да получа каквито и да било пари за картичките, защото много харесвам човека, който ги поиска и освeн това идеята да печеля нещо от хобито си не е на дневен ред. Но важното е, че някой поиска нещо, направено от мен, за да го подари на друг. Как да не се зарадваш. 

10 коментара:

Nelka каза...

Картичката ти е разкошна и според мен има за какво да се гордееш и то не мъничко.Цветовете може да не са твойте, но стила определено си е твоя,т.е уникален.Поздравления за поръчката и ти пожелавам още много. Приятен ден!

Lionelsa каза...

Много чаровна картичка си направила. Успех в предизвикателството!

Страхотно е чувството някой да те оцени и да те помоли да направиш и на него картичка. Пожелавам ти още много поръчки, които да предизивикват въображението и сръчността ти! Печалба винаги има. Много доволни усмивки в отговор на усилията ти:-)

Ivolina каза...

Много хубава картичка Тони. Точно в твоя стил.

Поздравления за първата поръчка. Дори и да не вземеш пари си устава удоволствието, че от теб са поискали да направиш нещо специално за някого.

Маги каза...

Много хубава е станала картичката ти, Тони.
Честито за първата поръчка! Пожелавам ти още много! Наистина е много приятно, когато оценят по такъв начин работата ти. :)
Благодаря ти за споделените открития в мрежата. :)

Toni каза...

С такива коментари, как да не се усмихнеш. Благодаря от сърце и хубав ден! Защото вие определено направихте моя хубав :))

Anniesartbook каза...

Страхотна се е получила, Тони! Много ми харесва тази твоя хартия! Мисля, че комбинацията се е получила чудесно! Поздравления за поръчката!

Unknown каза...

Трудно ми е да добавя нещо различно към коментарите на останалите, но трябва да кажа, че ако не беше описала колко затруднена си била, изобщо не бих си го помислила. Картичката е прекрасна и е издържана в твоя неповторим стил! Поздравления!

Toni каза...

Ани, Нети, благодаря ви!!!

Valchen каза...

Наистина страхотна се е получила картичката! Минималистичният стил много ми харесва, въпреки че не е моят стил, но пък умея да ценя всичко различно! Поздравления и успех в предизвикателството!

Teddy каза...

Неповторима е!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...