понеделник, 10 декември 2012 г.

В очакване на Коледа - ден 17 и публикация в списание


Добро утро в този истински зимен ден. Най-после и тук падна сняг - за радост на децата, но не толкова моя. Не бих нарекла зимата свой сезон... Нито снегът ме привлича особено, нито минусовите температури навън. Но пък днешната картичка със снежинки е в пълен унисон със зимното настроение.

Вече писах в страницата на блога във Фейсбук, но как да пропусна възможността да се похваля и тук. В коледния брой на списание "Моето бебе и аз" бе публикувано интервю с мен като част от обширна статия с три интервюта и заглавие "Блоготворители" . Толкова се зарадвах, когато от списанието се свързаха с мен и попитаха дали бих искала да участвам в коледния им брой. Но пък тази радост беше несравнима с тази от събота, когато от първата будка за вестници си купих броя и разгърнах страниците му. Аз в списание! Наистина бях много щастлива. Още повече, че бях в компанията на Руми от Something и Мария от LaMartinia, на които искрено се възхищавам.


Да не пропусна днешните открития в мрежата, които са свързани с опаковките за коледните подаръци. Ето няколко оригинални идеи за опаковане с вестник, географска карта и дори плат:



Източник : Pinterest, Pinterest, Pinterest
 

12 коментара:

Диляна каза...

Чудесна новина, Тони! И аз ще потърся днес списанието :-) С Руми и Мария съм сигурна, че сте сътворили страхотен материал! :-)

Страшно ми хареса картичката. Не знам дали защото аз пък обожавам зимата и чакам с нетърпение да падне първия сняг, за да извадя кънките и ските :-)

Крафт картона на American Crafts ли е? Бях си взела преди време от него и като цвят много ми допадна, защото не е толкова тъмен, колкото повечето, които могат да се открият у нас, но пък ми се стори прекалено тънък за основа за картичка. Да не би твоят да е по-плътен? :-)

Хубава седмица от мен :-)

Toni каза...

Благодаря, Диляна!
А картонът е Neenah Environment 80 LB SMOOTH DESERT STORM. Ето и линк - http://www.simonsaysstamp.com/servlet/the-41415/pound-Stock-writing-Cardstock/Detail
Като плътност ми се струва идеален, но не знам дали ти не търсиш нещо по-плътно...

dani's cards каза...

Тони, страхотна новина и картичка! Поздравления! Ще потърся списанието да ви се порадвам и на трите! Всичките ти коледни картички са много стилни и красиви,но тази ми остана на сърце;-)

Alia каза...

Още много такива публикации и вълнуващи моменти ти пожелавам, Тони! Жалко, че няма как да видя материала в списанието, но съм сигурна, че си се представила страхотно :) . Поздрави!

Kati каза...

Много ми харесва тази ти картичка - обожавам това съчетание на кафяво и синьо. А колкото до статията, присъствието на любими мои блогъри е комплимент за читателите му. Ще си го потърся да ви прочета.

cheiron каза...

Wonderful snowflake card! Love the sparkle! Thanks for playing along with the Snowflake Challenge over at the Simon Says Stamp Challenge Blog this week!

VioletCloudlet каза...

Тони, картичката е .... като бонбон... или не- като френски макарон ;) СТРАХОТНА Е!!! Поздравления за изявата. Ти си творец със стил!

Kati каза...

Тони, едни едни скромни картички, вдъхновени от твоята цветова комбинация: http://kakichka.blogspot.com/2012/12/blog-post_13.html

Диляна каза...

Тони, и тази твоя картичка успя да ме спечели :-) Ето какво направих :-) http://cardsandthoughts.com/inky-impressions-december-blog-hop/

goldie каза...

Тони тук е моята картичка за теб:
http://goldie-goldieshandmade.blogspot.com/2012/12/blog-post_15.html
Дано успея да те зарадвам с още нещичко....
Харесала съм си още няколко картички.
Много благодаря за страхотните вдъхновения!

Boryana каза...

Благодаря за всичките 20 невероятни картички! Много ми се искаше да реализирам идеите си, но за повечето не остана време. Въпреки това картичка номер 17 беше достатъчно настоятелна и спечели. :) Тя успя да ме вдъхнови достатъчно, че да напиша следната публикация: http://outside-the-birdcage.blogspot.com/2012/12/blog-post.html

Маги каза...

Последно. :)
http://allyoumaysaythatiamadreamer.blogspot.com/2012/12/blog-post_18.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...