вторник, 28 юни 2011 г.

Открития в мрежата - само за жени :)

Днес реших да изоставя за момент тематиката на блога и да споделя с вас друго мое увлечение - козметиката. Ще публикувам любимите си канали за грим в YouTube, както и два сайта, с които почти винаги се консултирам, преди да направя каквато и да било козметична покупка.

 И така, ето четирите канала в YouTube, които редовно следя:






и любимката ми Lisa Eldridge Make Up


А сайтовете, за които споменах, са:

и
MakeUpAlley

В първия тях Paula Begoun и нейният екип са направили над 45 000 ревюта на козметични продукти от бялата и декоративна козметика с посочване на съставките, действителния им ефект и са оценили действието им. Изключително полезен и отрезвяващ сайт, който разбива заблудите на рекламата. Доскоро сайтът беше платен, но от около година може би вече не е нужен 
абонамент и цялата база с информация е общодостъпна.
Във втория сайт потребители от цял свят споделят личните си впечатления от козметичните продукти, които са използвали. Тук продуктите са още повече, мненията - безброй и със сигурност ще откриете информация, която да ви помогне да направите един добър и подходящ за вас избор.

2 коментара:

Анонимен каза...

Тони, беше ми интересно да те видя и в друга светлина ;) Почти не ползвам декоративна козметика, но със сигурност като имам време ще се поровя за бялата.

Хубав ден,
Вася

Руми каза...

Благодаря за тази информация.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...