петък, 20 май 2011 г.

Картичка с мартини и... маслини


Най-малкото аз имам право да показвам подобна картичка. Какво ти мартини, какви ти маслини. Да не говорим за тостове... И преди да ви хвърля в недоумение, признавам веднага - не консумирам алкохол. Не че съм някакъв върл противник на всички човешки слабости - имам си много от тях, и то в изобилие, но алкохолът определено не ми се отдава, опитвала съм. Зададе ли се някое събиране и започнат ли да се вдигат наздравици, започвам да се чудя къде да си дяна чашата с вода. Най-голямото ми постижение е половин чаша червено вино в някой студен зимен ден. И то само защото е най-безотказното средство за сгряване на ледени крака :)

Но това, че с алкохола не сме на ти, не означава, че не харесвам тази си картичка. Напротив - цветовете й са точно по мой вкус, а и ми допада това, че става за всякакъв повод. Тези дни по блоговете попаднах на толкова картички за абитуриенти, че веднага си помислих - как поне една не направих - дори и през ум не ми мина. Но ето че тази картичка може да мине за моята абитуриентска такава.  С пожелания за бистра глава и хубав ден - до скоро!

9 коментара:

Green-Eyed Girl каза...

Tres jolie! Макар че също като не съм страстен поклонник на алкохола, не бих отказала един коктейл Мартини след дълга, уморителна седмица. Чудесна картичка! Освежаваща, закачлива и разтоварваща :)

Маги каза...

Аз пък много обичам мартини. :)Много свежо предложение, Тони.

Cvety каза...

Това с криенето на чашата и даването на обяснения защо не искам да "се чукна" за здраве, ми е доста познато, но не страдам :) От друга страна сладоледите и безалкохолните с вкус на коктейли, определено ги харесвам.
От картичката ти естествено лъха на свежест, без значение от предпочитанията на човек :)
Хубав ден и на теб!

Katerina Arsenova каза...

ех че свежо....обожавам мартини и то с маслини.

Много ми допада тази картичка

Ганима каза...

Ей, как ме усмихнаха твоите чаши с мартини и маслинки :)

Toni каза...

Благодаря ви!

Nelka каза...

Много свежа и веселяшка картичка, много ме развесели!Представям си я за подарък по случай края на работната седмица..."Честит петък"

Unknown каза...

Макар да не отказвам чаша, червено вино през зимата или студена бира през лятото и аз често съм била в твоята ситуация Тони. За тези моменти има една много подходяща поговорка: "Наздравицата не е за алкохола, а за здравето!" и смело си вдигаш чашата с вода. :) Иначе, картичката е чудесна, както винаги. Отивам да разгледам и останалите в Етси магазинчето ти. :)

Анонимен каза...

goyard bag
supreme
hermes bikrin bag outlet
curry shoes
bape
kobe byrant shoes
golden goose outlet
bape outlet
kyrie 8
off white jordan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...