сряда, 9 февруари 2011 г.

За добрите приятели и още нещо


Наред с първата картичка, посветена на добрите приятели, днес в блога има още една новост. Всъщност сега като се замисля, са две - вчера най-после намерих време да напиша текст в секцията "За мен" към блога и да я добавя към заглавната страница. Но не за това иде реч сега, а за предизвикателствата, в които участваме всички. Всъщност аз по-често оставам само с добрите намерения. Наред с останалите причини за това, една от основните е, че когато дойде време да правя картички, вече отдавна съм забравила за повечето предизвикателства. Имам някаква смътна идея какво е трябвало да се направи, но за кой блог е било предизвикателството и конкретните подробности, отдавна са се изпарили от главата ми. Да не говорим, че предвид прословутата ми неспособност да помня цифри, крайният срок най-често е непостижима цел. Затова реших да си помогна, като направя таблица, в която да отбелязвам конкретния блог или сайт, който поставя предизвикателството, крайният срок и  условията, на които трябва да отговаря картичката. После ми хрумна, че може би има и други в моето положение и ще е добра идея да споделя направеното. Кликнете на картинката долу и би трябвало да се отвори файл във формат jpg и с размери на лист А4, който може да разпечатате и ползвате, както намерите за добре. И успех в предизвикателствата!

10 коментара:

unicorn каза...

Тони картичката е много хубава:))Много ми харесват хартиите,които си ползвала:))Относно предизвикателствата аз съм си ги сложила от дясно в блога ми и си ги проверявам ,за да си припомням кой на каква тема предизвиква:)))Обикновено участвам при едни и същи и така ми е по-лесно:)))Но и твоят вариант си е добър:)))

Nana каза...

Toни, картичката е ти си знаеш, свежа и сладка :), по-сладкото и свежото обаче е тази таблица, която си направила. Аз не знам дали ще я попълвам, но ако ти решиш че не ти се занимава или нямаш време ето един блог http://felineplayful.blogspot.com/ който върши всичко. Отскоро даже започнаха да слагат и победителите за деня, което си е направо, абе всичко на готово. :)

пс Вкарваш си автогол с тази таблица, сега ще мисля какво искам да ми направиш за разпечатване :P

Dimi каза...

Много харесвам стилът ти. Картичките ти са изчистени, нежни и винаги оригинални!
Относно таблицата, идеята е хубава и практична. Аз лично участвам само в три предизвикателства, а и доста рядко, но все пак ако станат повече, непременно ще я използвам. :)

Toni каза...

Нана, ти си просто сладък гений. Откъде го изнамери този блог? Чуден е! Виж какви неща са измислили хората :)))
Отбелязан е вече и ще го следя редовно. Що се отнася до таблицата - чакам поръчки :)) Е, не знам колко добре ще се справя, но с първия опит що годе успях.

Между другото, една от причините да направя таблицата в подходящ за разпечатване вид е, че искам да ми е под ръка в работната стая, а да не трябва да притичвам и проверявам на компютъра. Просто за мен така е по-удобно. Но в съчетание с показания от Нана блог, предизвикателствата вече нямат никакъв шанс :))

Unicorn, благодаря ти!

Toni каза...

Дими, благодаря и на теб!
Между другото, и аз участвам в две-три предизвикателства, но явно се се славя с разсеяност :))

Green-Eyed Girl каза...

Страхотна картичка! Колоритна, усмихваща и с особен "гъдел" :)) Мерси за табличката! Ще ми се да имам достатъчно време, за да влезе в употреба...

Nelly каза...

Тони, много оригинална картичка си направила, харесва ми и как си оформила ъгълчетата.

Маги каза...

Свежа и хубава картичка,Тони!

Hristovica каза...

Тони,страхотна картичка.Харесва ми заигравката с шрифта,която си направила,както и красивото съчетание на хартиите.Колкото до предизвикателствата,явно всеки си има свой метод.Аз например,когато харесам някое "снимам" десктопа с print screen бутона.После го запаметявам в една папка с заглавие "до 15.02." например.Така когато отворя виждам блога и заданието.Правя така защото си падам по скечовете и няма как да и прерисувам в табличка, например.

Toni каза...

Еха, колко добри идеи за предизвикателствата. Наистина всеки си е създал свой собствен метод. Тази публикация - всъщност по-скоро коментарите към нея ще са много полезни :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...