събота, 18 декември 2010 г.

Една събота през декември


Това е първата ми съботна публикация. Обикновено почивните ми дни минават в игри с децата, правене на сладкиши, четене на книги, разходки и много снимки. В момента навън е толкова студено, че не си и помислям за излизане. Курабийките с шоколад и фъстъчено масло са предвидени за утре. Снимките на последните картички вече са готови. У дома е тихо и спокойно. След малко ще се потопя отново в една от книгите на Филипа Грегъри. Но преди това ще ви покажа картичка, която направих сутринта. Създадена е по скеч в един от любимите ми блогове с такива - Clean & Simple. Харесвам скечовете им, не само защото пасват идеално на стила ми, но и защото самите предизвикателства са напълно свободни. Няма награда за участие, така че всеки може да използва скеча за вдъхновение, без да е нужно да спазва определени правила. Както направих и аз - свободна интерпретация :)
Надявам се, че картичката ще ви хареса.
Желая ви хубави, спокойни и уютни почивни дни!

8 коментара:

StampingbugKerry каза...

Oh I LOVE your card. The eyelet paper is just beautiful, the sentiment is perfect and the butterfly is so fun!

Kerry

Toni каза...

Thank you, isu.alum!

Маги каза...

Тони,много е красива. Тези дантелки я правят много нежна.

Toni каза...

Благодаря, Маги:)

Lulu каза...

Рзкошна! Има нещо много особено, интересно и оригинално в твоя стил, което страшно много ми допада!

Toni каза...

Лулу, благодаря ти - от човек с толкова вкус като теб, думите ти са повече от комплимент. Зарадва ме много. Хубав ден ти желая!

Lionelsa каза...

Невероятно нежна.

Toni каза...

Lionelsa, благодаря и на теб. Толкова се радвам на всеки коментар. Когато има публикация без нито един, започвам да се питам къде съм сбъркала :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...