четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Wish Big


Толкова ми хареса това пожелание, че трябваше да го използвам в една от картичките си. Wish Big - Celebrate With Style. Добър надслов за предстоящите празници. Вече не си спомням откъде се вдъхнових - дали е било печат или надпис от реклама в списание. Създадох го с помощта на Фотошоп. С обикновените печати и мастилата, както стана ясно, не се справям чак толкова добре и резултатът рядко ме удовлетворява, освен това ако трябва да поръчвам всички печати, които са ми харесали, кредитната ми карта скоро ще бъде на нула. Пък и благодарение на Фотошоп разполагам със свобода, която печатите не предоставят. Опитвам различни шрифтове, цветове и големина на буквите, докато се получи надпис, който наистина да ми хареса. Открих, че това е моят начин да внеса в картичките собствения си "почерк". А вие разпечатвате ли надписи за картичките или предпочитате печатите?

Малко по-късно: току що ми хрумна, че от време на време мога да споделям създадените от мен надписи в блога, за да ги изтеглите, разпечатате и използвате в картичките си. Бихте ли искали?

9 коментара:

Lionelsa каза...

Много е красива! Аз също все по-често се замислям да разуча фотошопа и с негова помощ да постигам желаните ефекти. Поздравления за изработката!

Маги каза...

Чудесна е картичката. Аз също доста често разпечатвам пожелания за картичките. Обаче най-често ги правя на Word. Скоро си сложих и различни кирилизирани шрифтове и се получават много красиви надписи. :)

Le каза...

много ми харесва хартията на цветя, която си ползвала, а и аз като теб влюбена във ФШ. Макар, че за картички,го ползвам по-скоро за хартии и определени образи...а и това е достатъчно рядко.

Прекрасна е картичката ти, харесва ми и предложението ти:)
А наистина възможностите са неограничени стига ти да има и къде да печаташ цветно лазерно, тогава качеството е наистина на ниво.
Поздравявам те.
ДОбре, че направи блог, присъстваш осезаемо!!!

Toni каза...

Така ме радват коментарите ви! Благодаря за всеки един от тях.

Анонимен каза...

Невероятна картичка!
Всичко е изпипано до последния детайл!
А с какво правиш надписите с Word ли?

Addii каза...

страхотна е картичката ти!

Toni каза...

Надписите ги правя във Фотошоп.
И благодаря! :))

Chiges каза...

Колко много картички си направила само!
Към тази обаче имам някакви сантименти. По-скоро към хартията, която си използвала- помня я от преди още :). Много е красива!

Toni каза...

Как си спомни само... :)) Да, напълно си права - тази хартия е от дълбоките ми запаси :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...