четвъртък, 20 декември 2012 г.

Победителят в коледното предизвикателство

Ето че дойде моментът да обявя победителя от коледното предизвикателство. Оказа се, че най-трудната част от него бе да реша как да избера на кого да дам наградата. Решителност обикновено не ми липсва, а в ежедневието си съм по-скоро импулсивна, отколкото колеблива. В случая обаче променях мнението си около десет хиляди пъти, колебаех се между какви ли не варианти, междувременно дори попитах и вас, но в крайна сметка до вчера нямах никаква идея как точно ще го направя.

Ако имаше разумен начин да раздам материалите на всички, със сигурност щях да го използвам. Случайният избор също не ме привличаше като решение. Всички твърде сложни системи за избор, бяха толкова далеч от вътрешната ми нагласа, че дори и не помислих да прибегна до тях.

В крайна сметка, когато дойде моментът, в който нямаше за кога да отлагам и трябваше да избера победител, реших просто да следвам интуицията си. Започнах да отварям всички публикации с участия и много бързо, почти интуитивно да решавам кои картички и проекти истински ми харесват и ме грабват от пръв поглед. Не си позволих да ги разглеждам твърде внимателно, нито пък да размишлявам. Първото впечатление и вътрешното ми усещане бяха водещи. Реших да се доверя на инстинктите си и да послушам шестото си чувство, както правя в много други ситуации. В един момент се оказа, че от всички останали отворени шест прозореца три от тях бяха на един участник. Реших, че именно той трябва да бъде победителят. И това е...

Addii с ето тези три проекта, които грабнаха вниманието ми:


Благодаря на всеки един, който участва в предизвикателството! За мен беше чест и удоволствие непрекъснато да откривам нови и нови публикации, вдъхновени от картичка или проект, които съм показала в блога.
Благодаря ви от сърце!

14 коментара:

Маги каза...

Честито, на Ади! Елхичките под чашката ми бяха абсолютен фаворит. :)
Благодаря ти, че ни вдъхновяваше през тези изминали дни, Тони! Весели празници от мен!

Addii каза...

Тони,просто не можеш да се представиш колко много се радвам,просто ... много ,много ми се искаше.Направи ме много щастлива днес!
Изключително много се радвам също и то факта,че успях да те впечатля с някой от моите проекти.
Благодаря ти от сърце!

Диляна каза...

Страхотни проекти и напълно заслужена победа! Ади беше и моят фаворит! Честито :–) А на теб, Тони, весели празници :-)

Кристина К каза...

Честито, Ади! Много красиви неща си сътоврила! :)

district2 каза...

Честито на Ади и весели празници на всички!

dani's cards каза...

Ади, честито! Весели Коледни и Новогодишни празнини на всички!

arcadia каза...

Ади, честито! Много красиви интерпретации на предложените вдъхновения! Със здраве да си ги ползваш и още много красоти да ни покажеш.

vilini каза...

И от мен - честито Ади!Прерасни Коледни проекти.

Toni каза...

Весели празници на всички! Тони, благодаря ти, че така завладяващо ни предизвика, за мен беше удоволствие да участвам! Продължавай в същия дух и занапред! Честито и на победителя:)

Te4eto каза...

И от мен честито на Ади и весели празници на всички!
А на теб Тони - продължавай да си вдъхновяваща!

Ири каза...

Честито на Ади! Наистина го заслужава - нещата които е сътворила са прекрасни!

Addii каза...

Благодаря ви момичета.

Kati каза...

Честито на Ади - напълно заслужена победа - прекрасни коледни проекти. Ще чакаме с нетърпение какво ще сътвориш с новите материали.
А Тони на теб желая приказна нова година, изпълнена с много вдъхновение, което да споделяш с нас :)

Toni каза...

Благодаря ви, момичета!
Желая и на вас изпълнени с радост празници, много усмивки и дълголетие. Бъдете здрави и благословени! Изпращам ви своите най-сърдечни благопожелания и ви прегръщам!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...