петък, 14 септември 2012 г.

Нова картичка и нова опция в блога - анкета


Днес ви показвам втората картичка, направена по скеч от класа Clean & Simple Cardmaking. С тези темпове ще ми трябва около година да стигна до последния урок:) Но пък не бързам за никъде, а и след мързеливия август, септември, както винаги, ме затрупва с работа. Освен това започнах да правя картички за бъдещия ми онлайн-клас, така че определено няма да съм сред най-прилежните ученици.

 

Вчера съвсем случайно открих, че в блога има опция и за анкета. Любопитството ми нямаше да ме остави на мира, докато не опитам. Така че, ако погледнете горе в дясно, ще откриете анкета с въпрос какви публикации искате да виждате по-често в блога - може да дадете повече от един отговор. Зададох на тази анкета продължителност от една седмица, а след това ще измисля някой друг въпрос. Определено ще е интересно :)

2 коментара:

Мария Стоянова каза...

Страхотна идея е това с анкетите Тони. Радва ме това, че мислиш за читателите си и искаш да раздвижиш блога си :-) Всичко, което си намислила като новости в него ми допада - Поздравления!

Dani B каза...

И на мен идеята много ми допада. Харесвам местата (блоговете), в които има разнообразие и не се поставя акцент само върху едно нещо. Успех! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...