четвъртък, 12 юли 2012 г.

Невидима заря


Вече втора година прекарваме лятната си почивка на море на каравана. Спомням си колко скептична бях в началото и как тръгнахме с уговорката, че след ден-два може и да се върнем. В крайна сметка толкова ни хареса, че не искахме да се прибираме, а тази година освен юлската ваканция, планираме да прекараме и август поне седмица тук.
Кой да предположи, че плажът е най-красив, когато е тих и пуст. Че вечният морски бриз е в състояние да издуха напълно от главата ти всякакви мисли, грижи и ангажименти. Че да не мислиш за дрехи и приличен външен вид може да бъде толкова освобождаващо. Че децата се чувстват на плажа като у дома си.

Току що Виктор, наблюдавайки залязващото слънце, възкликна, че вижда невидима заря.
И на вас, и на себе си пожелавам точно това - да виждаме по-често тази невидима заря. Със сигурност я носим в себе си. Само трябва да открием тишината и спокойствието, за да можем да я забележим.


4 коментара:

Dani B каза...

Благодаря за това пожелание, Тони! Страхотно е да бъдем част от природата, тогава сме най-истински! Прекрасна вечер и нека често да виждате невидимата заря! :)

BEARKIS каза...

Бъдете озарени!!!!

Анонимен каза...

Тони, това все едно аз съм го писала. Много е важно да не подхождаме с предразсъдъци към нещата. Много често се оказва, че там, където сме очаквали лоши неща, има вълшебства.:)
Вължебна ваканция ви желая,
Илияна

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Ех,че хубаво..
Къде е това райско кътче?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...