вторник, 26 юни 2012 г.

London Market/Pink Paislee - вторник


Ето я и втората картичка от серията такива, направени с колекцията на Pink Paislee London Market. Напоследък мисля все по-често за това как да направя снимките си по-интересни и впечатляващи. Влюбена съм в начина, по който любими мои food-блогъри снимат храна - Руми от something например. В състояние съм да гледам блога й с часове и да се възхищавам на начина, по който съчетава цветовете, подрежда декора и прави снимките си. Невероятен талант! Е, аз не се славя със страст към готвенето, а за таланта не ми се говори. Но определено все по-често се питам не мога ли да направя снимките си по-различни, като вместо храна в основата на снимката е картичка например?... Мечтая си за цветове, светлина, красиви платове, находки от винтидж-пазари, интересни предмети. Накъде ли ще ме отведат тези мои мечти?...


5 коментара:

isi каза...

Много свежа ,а пеперудката е като истинска!

Unknown каза...

Много свежа картичка,Тони!На където и да те отведат мечтите,вярвам ще е прекрасно,а ако попаднеш и на мечтаните находки...Ще очаквам да споделиш :)

dani's cards каза...

Много нежна и стилна картичка Тони! Тази дизайнерска колекция ми е една от любимите;-) Моята голяма драма също са снимките и само мога да мечтая да се науча да снимам като Руми.Ще се радвам да видя в твоят блог едно различно снимане на твоите творения!

Диляна каза...

Чудесна картичка, както и останалите от серията :-) Включвам се тук, заради темата, която засегна и снимките на това, което правим :-) Искрено вярвам, че за да покажем творението си, било то картичка, храна, бижу или друго, в истинската му и най-красива светлина, трябва да го заснемем по най-добрия начин :-) Твоите снимки винаги са били много хубави, но адмирирам и това, че търсиш нови начини за да изразиш себе си и това, което правиш :-) Винаги съм се чудила защо някои хора не се стараят повече, когато снимат това, което искат да ни покажат. Много хора смятат, че тайната на добрите снимки се крие в хубавия и скъп апарат, но това е абсолютно невярно. Следя много чуждестранни крафтърки, които снимат с обикновени "сапунерки" и получават изумителни резултати :-) И обратното, аз имам хубав апарат, но в началото правех много лоши снимки, просто защото не бях опознала техниката, с която снимам и снимах ей така, без идея и ясна визия за това, което искам да пресъздам. Всичко се крие в търпението, старанието, практиката и най-вече - желанието :-)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Тони, още една тема право в десятката за мен..
И аз от известно време тъкмо това се опитвам- да променя начина по който правя снимките си.
И..честно..съгласна съм с Дилянка. Дори с телефон човек може да направи хубави снимки, ако има концепцията (е..не говоря за професионални)
Самозаблуда е,че проблема е в това,че ни липсва по-хубав апарат, по-хубав декор, по-..по-... Основното е светлината..и усета за това, което искаш да покажеш. При мен за сега не се получава.. Твоите снимки обаче са качествени. Макар и без декор..
Ще се радвам да ги видя с декор..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...