вторник, 20 март 2012 г.

В тон с пролетта


С клиповете, които снимам напоследък, като че ли малко се поразглезих и пиша тук все по-рядко. Не че не ми хрумват идеи за публикации или теми, но ангажирана с други мисли и задачи - професионални, семейни, ежедневни, ми е толкова по-лесно да отлагам. Непосредственото общуване в клиповете се оказва по-простичко от търсенето на онези тишина и спокойствие, които обикновено са ми нужни, за да пиша тук. Обещавам обаче да опитам да открия отново думите. За да има все пак някакъв баланс :)
Всъщност ще ви дам още едно обещание, преди да се разделим днес - обещанието за прекрасен гост утре в рубриката "За щастието".


P.S. Картичките в тази публикация са с размери 3.5 на 3.5 инча и в първата от тях се кипри първото собственоръчно направено от мен цвете. Ако обърнете внимание, ще видите, че е направено от листенца - сърца - същите като сърцето на втората картичка.

6 коментара:

Диляна каза...

Наистина замириса на пролет не само навън, но и в твоето местенце :-) Колкото до госта утре - сигурна съм, че на всички много ще им хареса ;-)

Handmade_by_MaDe каза...

Толкова са нежни в тези меки,топли,пастелни цветове...много ми харесват!Поздрави и усмихнат,слънчев ден! :)

ра4е каза...

Честита пролет!Както всеки път картичките ти носят много настроение и свежест!А госта ще го чакаме с нетърпение.Приятен слънчев следобед:)

dani's cards каза...

Много пролетни и нежни картички ,Тони! А твоето първо цветенце е голяма хрумка!

Miss Emerald каза...

Тони, пролетта е оставила отпечатък в твоето местенце с тези толкова свежи и красиви картички! И ако знаеш само колко много ми легна на сърце първата! Може би, защото пастелните цветове, които си използвала ми носят едно такова хубаво успокоение, настроение и сякаш е заредена с най-прекрасните звуци на пролетта! А пък втората ми напомня за по-енергичната страна на пролетта, а именно, че много наближи времето, когато ще се отдам на другата си любов - цветята! Благодаря ти за всички чувства и емоции, които изживях при теб!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Тони, картичките ти са чудесни. Едновременно изчистени и свежи и ..тия пастелни цветове им придават страхотно усещане за уют..
Чудесно си се справила с първото си цвете ръчна изработка! Поздравления!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...