неделя, 22 януари 2012 г.

Първото ми видео :) Ревю на уреда за заобляне на ъгли Corner Chomper



Позагубих се през последните дни, но пък се завръщам с гръм и трясък - тоест с видеоклип. Време беше за тежката артилерия в блог-пространството - предаване на живо:) 
Отдавна ми се искаше да направя видео за блога, но нямаше с какво да снимам - моят фотоапарат няма такава функция. После Дани си пожела за Коледа подарък фотоапарат и се сдоби с един мъничък Канон, който може да прави и видео. Просто ме сърбяха ръцете да опитам и днес взех че се престраших. Първото нещо, което привлече вниманието ми, беше уредът за заобляне на ъгли Corner Chomper, така че реших да започна с негово кратко ревю. Е, за успеха на крайния резултат може да се поспори, но като за първи опит не е съвсем зле.
Предлагам, да не обръщаме внимание на това, че показах едно и също нещо два пъти. 
Идеята е да публикувам от време на време такива клипове в блога - с ревюта на продукти, представяне на скрапбук-материали, на получени поръчки, а защо не и направата на някоя картичка - макар че точно с това последното не знам как бих могла да се справя - толкова хаотично и неподредено работя. Както и да е, аз лично много обичам да гледам такива клипове, но на български език трудно могат да бъдат открити. Затова и реших, че е време да поправя този пропуск или поне да опитам. Ще чакам с нетърпение отзивите ви - как ви се струва клипа, искате ли да гледате и други такива, какви клипове биха ви били интересни. Ако е във възможностите ми, със сигурност ще опитам да снимам това, за което ми пишете.
Желая ви спокойна неделна вечер и доскоро!

20 коментара:

Анонимен каза...

Тони, страхотна инициатива за видео уроци си предприела. Това е нещото, което ни липсва на българските крафтърки. Страхотно видео, ще чакам с нетърпение и следващите.

Petrа каза...

Колко е хубаво да ти чуем гласа "на живо"! :)
Благодаря за този урок, беше повече от ясен и си пожелавам още много такива!
Поздрави и благодаря! :)

kami_bonbona каза...

Тони, страхотна идея!Видеото много ми хареса и беше полезно за мен!Бих се радвала да покажеш и други инструменти или аксесоари за Big Shot-a!Продължавам да следя.Поздрави!

FanyCraft каза...

Чудесно и полезно видео.:) Поздрави и благодарности !

dani's cards каза...

Тони,имаш глас като на звънче;-) Видеото е много добро! С удоволствие ще очаквам следващият клип!Поздравления за идеята!Благодаря!

Miss Emerald каза...

Тони, всяко начало е трудно, но се надявам да не се откажеш от направата на клипчета, защото с първото си видео си се справила много добре! Да не говорим, че наистина определено ни липсват подобни клипчета на български и ще бъдат от изключителна полза! А и с всяко следващо ти ще ставаш все по-уверена в себе си! На мен лично би ми било интересно да видя и как правиш картичка, така че, когато се почувстваш готова, давай смело напред!

Te4eto каза...

Беше ми интересно и приятно и (може би) полезно - със сигурност ще продължавам да те следя изкъсо!

Маги каза...

Определено и аз ще следя с интерес следващите ти клипове. Надявам се да има такива. Много по-хубаво е да гледам ревюта на български. :)

Rossitca каза...

Страхотно видео, не съм и подозирала, че има такъв уред, и се чудих как така прецизно изрязваш ъглите на картичките :-) чакаме следващото видео!

bellnell каза...

Тони, уникална си! А гласа ти е наистина мек и спокоен, през първото гледане само слушах и повторих за да погледна урока и да ти благодаря за смелостта и куража, които всеки път ми вдъхваш! През новата година определено си новаторски настроена и ти пожелавам успех с очакване на следващите клипове и ревюта с уроци. Лек и усмихнат ден и от мен!

Deni каза...

Много полезно видео, благодаря, Тони!

Toni каза...

Толкова се радвам, че видеото ви харесва. Много се притеснявах как ще се получи - оказа се, че е не е толкова трудно, колкото очаквах и със сигурност ще опитам отново. Благодаря ви!

Valchen каза...

Благодаря ти, Тони, за ревюто. Лично аз поне от 2 месеца се чудя дали да си поръчам този уред и кой точно от 2-та модела (разликата им е в размера на ъглите). Сега вече придобих малко по-реална представа за уреда! Продължавай с тази инициатива - отдава ти се прекрасно - говориш много леко и спокойно и е удоволствие да те слуша човек!

KalySto каза...

Страхотно се справи! Мисля,че ще се радваме на още клипчета от теб.За уреда ми хареса това,че можеш да го използяаш върху вече украсена картичка,защото с моят пънч това е невъзможно. Поздравления и очаквам нов епизод...

I Love Making Things каза...

Страхотно :) След толкова положителни коментари едва ли ще ти е нужен още един, за да си сигурна, че си се захванала с нещо, което ще се хареса :) Абонирах се за канала ти и с радост ще изгледам всеки следващ клип, който качиш. Сред всички чуждоезични, един канал на родния ми език наистина ще ми гали очите и ушите, още повече, когато е пълен с полезни и интересни неща :) Успех с начинанието :)

Esi каза...

Тони, благодаря! С нетърпение ще чакам следващото клипче.

Lidiya каза...

Здравей, Тони! Много ми беше интересно да видя клипчето!

Анонимен каза...

Страхотно клипче, Тони! Изгледах го с огромно удоволствие. Ще ми е интересно да видя и други продукти представени от теб.
Руми

Анонимен каза...

Тони, мерси!
Добавих си го в пинтерест :)

Вася

Анонимен каза...

goyard
fear of god outlet
chrome hearts
kyrie 6
goyard outlet online

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...