неделя, 29 януари 2012 г.

Картичка за любовта и любимите ми колекции от CHA - 2012


Добро утро в неделя!
Наближава денят на Св.Валентин и реших по този повод да направя няколко картички - ето и първата от тях. Поглеждайки тази прекрасна хартия, се сещам, че вчера започна CHA - Зима 2012г. - международното изложение на Craft and Hobby Association на продукти за занаятите и хобитата. Всяка година с нетърпение очаквам този момент, защото точно на това изложение производителите представят новите си колекции и могат за пръв път да се видят новите им продукти. А нека си признаем, една от най-приятните части на правенето на картички и скрапбукинга е именно избирането и пазаруването на материали.


По този повод реших да ви покажа новите колекции, в които се влюбих от пръв поглед:

Tea for Two на Cosmo Cricket:


Prairie Hill на Pink Paislee:



Pretty Party на Crate Paper:


Пожелавам ви прекрасен неделен ден!

P.S. Днес възнамерявам да направя поне два, а защо не и три видео-клипа за новата рубрика в блога, така че може би по-късно през деня ще се включа с първия от тях. Затова доскоро :)

11 коментара:

Miss Emerald каза...

Добро утро, Тони! А то наистина е добро, защото ти успя с картичката си, да го направиш красиво, цветно и носещо в себе си нежна любов! И ще надниквам по-честичко днес тук, защото с нетърпение очаквам да видя с какво видео ще ни изненадаш!

Green-Eyed Girl каза...

Тони, Тони... къде ти трябваше рано в неделя да показваш такива прелести... Очите ми останаха в хартиите и елементите. Ееееххх... Картичката ти пък е много свежа - също като любовта, на която е посветена :)) Хубав ден!

FanyCraft каза...

Красиви, красиви, красиви...:)

kenli каза...

Отново хвърли масло в огъня, Тони! Хайде, очакваме включване с нетърпение! А картичката и новите предложения са си уникални!Гледам и ахкам и....това е!

Valchen каза...

Много цветна, свежа и слънчева Валентинка! С нетърпение ще отварям блога ти няколко пъти днес, за да видя новите клипчета, които ще качиш!

dani's cards каза...

Тони,благородно ти завиждам ,че си била на изложението.Предполагам,че си се заредила положително за месеци напред!Картичката ти както винаги е страхотна!А новите хартии с розите са божествени!Очаквам с нетърпение новото ти видео с чаша чай в ръка!

Toni каза...

Eх, Дани, де да бях имала възможност да отида на изложението - но пък кой знае, някой ден може и да имам тази възможност. Пожелавам го на всички ни :)

А за клипчетата, още дори не съм ги започнала:( Май надцених възможностите си и нещата, които мога да свърша за един ден. Но светлината навън все още е идеална - има време до вечерта. Друг е въпросът кога ще успея да ги кача в мрежата - миналия път клипче от пет минути се качваше повече от пет часа.

Благодаря ви и за милите думи!

Маги каза...

Много свежа и цветна валентинка, Тони! И аз с нетърпение очаквам новите ти клипчета. :)

Svetla * каза...

Много красива картичка ! Червените рози са много приятен акцент :)

Ani каза...

Прекрасна картичка! Толкова жизнерадостна и весела!

Lidiya каза...

Ммм, и на мен много ми хареса колекцията на Cosmo Cricket :)Благодаря, че я сподели!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...