вторник, 20 декември 2011 г.

Новогодишна картичка


Животът понякога ни дава много показателни знаци. Точно в дните, в които имам най-много работа и се притеснявам как ще успея с всички ангажименти, чудя се откъде да я подхвана и съм на път да изпадна в отчаяние, изведнъж се оказва, че не само няма да успея да се справя с всичко, но дори и няма да имам възможност да опитам. Ще си стоя вкъщи с болен дечко - май ще се окаже варицела, и в крайна сметка ще се примиря, че работата трябва да остане на заден план. Колкото и да не ми се иска, ще призная, че е добре от време на време животът да ни чуква леко по главата - особено когато прекалим с притесненията, работохолизма и ангажиментите. За да поспрем малко, да поемем дъх и да се огледаме докъде сме стигнали. Неща, за които обикновено забравяме, забързани в ежедневието. А хубавото е, че ще имам време да ви покажа поне няколко от направените през последните седмици картички :)

7 коментара:

KalySto каза...

Както го е изпял Джон Ленън - "Life is what happens to you when yоu are busy making other plans."
Да оздравява бързо дечко!
А ние ще чакаме с нетърпение още красиви неща!

Katerina Arsenova каза...

Тони наистина е така и аз от известно време се застоях с моето детенце в къщи защото сме болни и си казвам точно когато има най много работа все нещо се случва. Да са ни живи и здрави дечицата защото те милите обожават да си стоят в къщи при мама която ги глези с вкусни хапвания и топли прегръдки. Нека и твоето детенце както и моето оздравеят скоро и усетят коления празник

Toni каза...

Кате, пожелавам ви бързо оздравяване и прекрасни Коледни празници!

KalySto, благодаря ти! Хубави празници и много вдъхновение!

Te4eto каза...

Картичката е чудесн
а (а тази за мен е още по-хубава :D)! Стискам палци бързо и леко да се оправи детето! А аз ще надничам да пълня очи!
Поздрави, много здраве и весели празници ти желая!

Маги каза...

Картичката е много хубава, Тони. Чудесни и ярки цветове. Бързо да оздравява детенцето ти!

Unknown каза...

Много красива картичка :) Тони, да оздравявате бързо и то не за да се втурнеш отново към работата, а за да изкарате много весела и спокойна Коледа! Поздрави и много усмивки :)

Miss Emerald каза...

Тони, дано детенце оздравява бързо! Не е никак приятно, когато боледуват. Хубавото в цялата история е, че ти си поспряла и си успяла да ни зарадваш с една много жизнена, изпълнена с много зимно-празнично настроение картичка!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...